Cloer 5549 teakészítő, teafőző gép a tea szerelmeseinek, újszerű

22 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Szürke

Méret:
5-8 személyes

Márka:
Egyéb

Típus:
Teafőző

Leírás

Eladó a képeken látható Cloer 5549 nemesacél teakészítő gép, újszerű állapotban. Mindössze 1x próbáltam ki, azóta ott áll a konyhapulton szegény.

A Cloer teafőző automata nagy mozgásteret ad az áztatási idő választhatóságával 2-12 percig, az egyéni ízlésnek és a teafajtának megfelelően.

A készülék először felmelegíti (90C) a víztartályban lévő vizet. Egy világító dióda a felső edényen világítani kezd, ezzel jelezve, hogy a teafőző működésben van. A forró víz átáramlik az előzőleg bekészített teafüvön a főzettartó edénybe. A teafüvet a felső edénybe egy nemesacélszűrőbe kell tenni. Az áztatási idő letelte után az üledék nélküli, "tiszta" tea az alsó teáskannába folyik.

A melegen tartó lap a teáskanna alatt automatikusan bekapcsol, mikor a tea a kannába folyik. Ezzel hatékonyan megakadályozza, hogy a tea túl forró legyen és hogy a kannában lévő első csepp elpárologjon. Az integrált csepegés gátló gondoskodik arról, hogy a teáskannát kivéve ne csepegjen a tea. A kannában lévő teát a melegen tartó funkciónak köszönhetően kikapcsolás után még kb. 1 óráig még kíméletesen melegen tartja. Így megakadályozza, hogy a tea túl sokáig legyen a melegen tartó lapon és ezáltal esetleges íz módosulás következzen be.

A Cloer teafőző-automata egyszerre 8 csésze tea készítésére alkalmas. Mind a főzettartó a nemesacélszűrővel, mind a teáskanna tehető mosogatógépbe és ezáltal még nagyobb kényelmet nyújt használójának.

Kapacitás: 0, 9 liter
Teljesítmény: 800 W
Méretek: 36, 5 x 25, 5 x 15, 5 cm

A Cloer márka a német minőség és megbízhatóság szimbóluma az otthoni konyhatechnika terén. Több mint 120 éves tapasztalattal és elkötelezettséggel az innováció és a tervezés terén, a Cloer készülékei megtestesítik a német precizitást és a funkcionális eleganciát.
Cloer - A konyhatechnika művészete a mindennapi életben. Fedezze fel a Cloer termékeket, és tapasztalja meg a német minőséget és stílust otthonában.
Minőség és Tartósság: A Cloer készülékek a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. A strapabíró és tartós kialakításuk garantálja, hogy hosszú éveken át megbízhatóan szolgáljanak.

Személyesen Debrecenben átvehető, de igény esetén a Jófogás Foxpost szolgáltatásával is megrendelhető (+1.699, -Ft).

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146875382

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn