Carol Drinkwater: Szerelem és Provence - Érzékek és Provence +Toszkána

4 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Romantikus

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Szerelem és Provence
Ulpius-ház 2005 -olvasatlan, puha fedeles

Aranypart, Cannes varázslatos helyszín egy varázslatos szerelemhez. Carol Drinkwater ír származású forgatókönyvíró színésznő, és Michel, a francia televíziós producer szenvedélye egy gyönyörű hegyi villában bontakozik ki. A századelőn épült Appassionátát és a hozzá tartozó, minden elképzelést felülmúlóan gazdag vegetációval bíró olívafarmot meglátni és megszeretni egy pillanat műve, ám belga milliomos tulajdonosától megvásárolni már korántsem annyira egyszerű ügy. De a szerelem minden akadályt legyőz, s a népszerű páros végül is megszerzi a vágyott helyet, amely életük változatos európai és tengerentúli helyszínei között biztos révet, ellazulást, soha meg nem unható illat- és színkavalkádot kínál számukra. A francia Riviéra nem mindennapi arca a zsúfolt partszakasztól mindössze tíz perc autóútra: a Szerelem és Provence az olívaolaj, a dél-francia mentalitás, a szüntelen változó természet, a küzdés és a villámcsapásszerű, ám tartósnak bizonyuló szerelem regénye.

-Érzékek és Provence
Ulpius-ház 2005 -olvasatlan, kemény fedeles

és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Így végződik a klasszikus mesék többsége. Hogy mi van a happy-end után, állítólag senkit sem érdekel. Carol Drinkwater ezt másképpen gondolja. Hiszen valójában mindenki tudja, hogy a boldogság megszerzése, csupán egyetlen diadalmas pillanat. Az írónőnek ezt sikerült elérnie. Hosszú évekig tartó magányos árválkodás és hajléktalanság után sikeres színésznő- és forgatókönyvíróként, londoni lakástulajdonosként, számos tiszavirág életű szerelmi kapcsolattal a háta mögött megtalálta az igazit, és rálelt álmai otthonára is, a Cőte dazurön. Már csak egy jelentéktelen apróság volt hátra: megtartani és élvezni mindezt.

+ajándék - Frances Mayes: Napsütötte Toszkána
Tericum 2002 -olvasatlan

A könyv egyaránt nevezhető útleírásnak, szakácskönyvnek vagy társadalomrajznak, de leginkább regény.
Frances Mayes naplószerűen beszéli el, hogy élete új párjával miként teremtettek igazi otthont a toszkánai Cortona melletti régi házban, és leltek második hazára Olaszországban.
Az írónő egyszerre tudja rabul ejteni az olvasó gondolatait és érzékszerveit. A sültmalacárus, a zöldséges, a házvétel körüli hercehurca, a toszkán konyha megannyi fortélya, a pohárban megcsillanó bor ugyanolyan fontosságot kap, mint a történelmi, művészettörténeti, irodalmi kitekintés. Megjelenését követően a könyv több mint két évig folyamatosan szerepelt az amerikai bestsellerlistákon.

-együtt -4990 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146710114

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn