Bio spirulina alga ~500 db Szupertáplálék! Bio multivitamin

4 998

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Vitaminok, nyomelemek, táplálék kiegészítők

Leírás

Bio Spirulina alga tabletta, 250 g (kb. 500 db, 500 g-os tabletta)

Méregtelenít, Ezáltal Fogyaszt Is, De Feltölti A Szervezetet. Ilyenkor Főleg Ajánlott.

Természetes Multivitamin:)

Vitaminokban (A, B és E), aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben (kálium, kalcium, magnézium, cink, foszfor, mangán, vas és szelén) és enzimekben gazdag, immunrendszerünk nagyszerű segítője. A vitaminok közül a B12 is megtalálható benne, melyet a növényi eredetű ételek közül csak nagyon kevés tartalmaz, így a vegetáriánusoknak ideális táplálék.

Spirulina
A spirulina bizonyítottan erősíti az immunrendszert, aminek az allergiás megbetegedések kezelésében van szerepe. Csökkenti a koleszterin- és az LDL-szintet, stabilizálja a vércukorszint ingadozásait. Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegségmegelőző hatású. Az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában. Képes jelentősen csökkenteni a szervezetbe került méreganyagokat, nehézfémeket és toxinokat. Magas klorofilltartalmával minden káros anyagot megköt és kivezet, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal kerül a szervezetbe.

Organiqa bio spirulina tabletta
A spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely rendkívül magas klorofill tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést és az anyagcsere működését.

Mérete kb. 100-szor nagyobb a többi algáénál, sejtje gyakran szabad szemmel is látható.

A chlorellához hasonlóan nagyon magas a növényi fehérje tartalma (akár 60-65% is lehet). Ezek komplett fehérjék, ami azt jelenti, hogy biztosítják mind a 8 esszenciális aminosavat, a megfelelő arányban. A legtöbb növényi eredetű fehérje nem komplett fehérje, mert 1 vagy több aminosav nem található meg bennük.

További előny, hogy a spirulina ezeket az aminosavakat könnyen emészthető formában nyújtja számunkra, így azok nem vesznek kárba az emésztés során.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146296024

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn