Az étel iskolája Széll Tamással - Lidl-szakácskönyv -2021

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Lidl 2021 -celofános

Az új szakácskönyv nagy erénye, hogy Széll Tamás, hazánk elismert, Michelin-csillagos séfje főzési alapismereteket, praktikus trükköket oszt meg velünk, hagyományos és modern technológiai eljárásokat mutat be többek között a magyar konyha remekein, saját, jól bevált receptjein keresztül.
Az új Lidl szakácskönyv a tőle megszokott igényességgel, és jól felépített struktúrájával segíti a konyhában töltött perceinket. A kötet összesen 40 receptet és 40 konyhatechnológiai eljárást ismertet hat fejezeten keresztül.
Széll Tamás ikonikus fogásait követően ételtípusonként vezeti végig az olvasót az alapvető főzési technikák rejtelmeiben, egy-egy gondosan megválasztott recepttel szemléltetve azokat. Például a Zöldségek birodalma fejezetből megtudhatjuk, hogyan működik a blansírozás, milyen a jó saláta dresszing és hogyan tudunk villámgyors zöldségköreteket készíteni. A Húskaland részben négy alfejezeten keresztül mélyedhetünk el a marha, csirke, hal vagy kacsa sütés fortélyaiban. A Csak könnyedén! fejezet igazi Jolly Joker azoknak, akiknek régi vágya az otthoni eggs benedict készítése, mert Széll Tamás tippjeivel garantált a siker. Ezeken felül szuperjó desszertkészítési tanácsokat, hamburger és ragu recepteket, dietetikai leckéket, bor és étel párosítási tippeket kaphatunk, ha sikerült beszereznünk ezt a csodás alapkönyvet.

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146648013

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn