Abby Lee: Hol jár az eszem? - Mindenki tudja, hol jár az eszem?

3 200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Romantikus

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Hol jár az eszem?
Jaffa 2007 -olvasatlan

Abby Lee egy talpraesett, pimasz és rendkívül nyitott fiatal nő. A középszerű szexuális életet enyhén szólva kevésnek érzi, olyasmi után kutat, amire mindig is vágyott. Íme az ő különleges kalandjairól vezetett bensőséges naplója!
Abby semmilyen lehetőségtől nem zárkózik el, legyen szó játékszerekről, szabadtéri élvezetekről vagy egy harmadik fél bevonásáról. Lelkesen dönget végig az egyéjszakás ismeretségekkel, alkalmi menetekkel és más tiltott gyümölcsökkel szegélyezett ösvényen, miközben friss, fanyar humorral vonja le a konzekvenciákat, és bőkezűen osztogatja nem éppen elvetendő jótanácsait nőknek, férfiaknak. Örömökkel teli útkeresése közben összetalálkozik Blogpasival, és elmereng: vajon fel tudja-e adni az egyik ágyból a másikba ugrándozást, és képes lesz-e végül megállapodni?
Egyszerűen szeretni kell ezt a lányt, aki ilyen derűsen vállalja: lgazuk van, valószínűleg fixálódtam a szexre'. (Eve Magazin)

-Mindenki tudja, hol jár az eszem?
Jaffa 2011 -olvasatlan

Nem könnyű olyan lánynak lenni, akinek mindig azon jár az esze. Nem csupán arról van szó, hogy állandóan a szexszel foglalkozom, és a libidóm túltesz az általam ismert férfiakén is, de egy a szexuális életemről szóló névtelen blog írása nagyon sokat kivesz belőlem. A blogom inkognitójának megőrzéséhez kreált látszatélet folytonos eljátszása határozottan lefáraszt.

Néhány évvel ezelőtt azért kezdtem el a blogomat, mert itt szabadon, valósághűen és őszintén fejezhettem ki magam; ahol nem ítélkeznek felettem, holott nő létemre a szexről beszélek. Nem mondom, hogy nem váltottam ki pár szörnyű, gyűlölködő reakciót, mert jó néhány akadt, de a névtelenség a személyes támadások megúszását jelentette. A kapott vitriolból ítélve hálás vagyok ezért a védőpajzsért. Nem minden e-mail és komment kegyetlen, igazából a többség támogató: az emberek sokkal szívesebben gondolkodnak és vitáznak a szexről, mint hogy pusztán izgatná őket a dolog. Az egészben az a legjobb, amikor nőktől kapok támogató leveleket: olyan sokan vagyunk mi, lányok, akiknek csak ezen jár az esze

-együtt -3200 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146869037

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn