Yamaha Rx-n600 7.1-es Net, Usb rádióerősítő

60 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 6., 17:47
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható állapotú Yamaha Rx-n600 7.1-es Net, Usb rádióerősítő ..A készülék minden funkciója rendesen működik.A készülék rendelkezik optikai+coaxilás digitális, bemenetekkel.Csatlakoztatható tv, telefon, számítógép, stb készülékekhez..Garanciával.Posta rendben..Kérem nézze meg a többi hirdetésemet is.Ahol sok szép terméket talál.Minden termék garanciával kapható.Az új RX-N600 a Yamaha első vevőerősítője, mely hálózati funkciókat is kínál, ezért díszeleg rajta a Network Receiver felirat. A hálózati csatlakozás és a Windows Media Connect 2. használatával bármely vele összekötött PC-ről lejátszhatóak az MP3, WMA és WAV zenei fájlok. Ezenkívül a több ezer internetes rádió is elérhető a hálózati csatlakozás révén. Az erősítő ezen keresztül csatlakozik a Yamaha Musiccast házi audio hálózatba is, és itt kliensként működhet együtt az MCX-2000-rel. Az előlapon található USB csatlakozón át USB memóriáról vagy meghajtókról és hordozható USB-s lejátszókról is lehet zenét hallgatni. Az opcionális Yds-10 ipod dokkoló segítségével pedig ez a népszerű lejátszó is csatlakoztatható és vezérelhető. Természetszerűen ebben a modellben is működik a digitálisan tömörített ipod, MP3 és WMA audiojelek magas- és különösen a mélyhangjait gazdagabbá, életszerűbbé tevő Compressed Music Enhancer funkció.N600 egyebekben szinte mindenben megegyezik az RX-V559-el. Ez a modell is a Digital ToP-ART konstrukciót követi, vagyis a maximális hangminőség érdekében a gyártó szerint legújabb és legjobb technológiát, alkatrészeket és áramköri kialakítást alkalmazza. Ennek fontos elemei a 64-bites audio jelfeldolgozó processzor (DSP) és a nagypontosságú 24bit/192kHz-es Burr-Brown A/D konverterek az összes csatormában. A DSP a surround formátumok dekódolása mellett kiszolgálja a Quad-Field Cinema DSP hangtér-előállító technológiát, a 14 surround hangszimuláló programot, az éjszakai csökkentett dinamikájú hallgatást, a Virtual Cinema DSP és a fejhallgatós Silent Cinema surround szimulációt. A direkt sztereó üzemmód azonban megkerüli a DSP áramköröket a bemenőjel tisztaságának megőrzése és a jelveszteség elkerülése érdekében.

A tetemes 95 Watt (8, 20Hz20kHz, 0,06% THD) csatornánkénti kimeneti teljesítményt a minőségi alkotóelemek és a nagyáramú, alacsony impedanciájú tápegység teszi lehetővé.

Az RX-N600 hátlapján három HDTV kompatibilis komponens videobemenet és egy kimenet található. Egy digitális, időalap korrektoros videojel konverter arra is képes, hogy átalakítsa a kompozit videojeleket S-Video-ra, illetve az utóbbit komponens videóra, valamint visszaalakítja az S-video jeleket kompozit videojellé. Az erősítő képes a rajta keresztülhaladó audiojeleket akár 160 milliszekundummal is késleltetni, hogy azok szinkronba kerüljenek a képpel. Találunk a hátlapon egy 2. zóna hangkimenetet is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147583395

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn