Whirlpool 2,6 kW SPIW 309L Inverteres Split klíma

140 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 16., 20:24

Leírás

Teljesen új, bontatlan állapotú klíma eladóvá vált. Részletes leírás:


Premium Inverter technológia
A számos Whirlpool légkondicionálóban megtalálható Inverter Plus technológia precíz hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, segítségével a kívánt hőmérséklet gyorsan elérhető, melyet aztán az intelligens rendszer automatikusan fenntart. Az eredmény pedig: kényelmes hűtés és energiahatékonyság.

6. Érzék technológia
A 6. Érzék technológia szenzorok segítségével több ponton érzékeli a szoba hőmérsékletét és automatikusan kiválasztja a megfelelő funkciót: hűtés, fűtés, páramentesítés vagy levegőkeringetés. Amennyiben Ön állítja be az értékeket, a készülék a következő bekapcsolásnál emlékezni fog ezekre

Öntisztító funkció
Az öntisztító rendszer megkíméli Önt a kellemetlenségektől, javítja a levegő minőségét és energiatakarékos is. Hűtő vagy páramentesítő üzemmódban a kondenzáció során keletkező víz kimossa a poros szennyeződésket, melyek a hőcserélőnél keletkeznek. Kikapcsoláskor az öntisztító rendszer a ventilátort még 10 percig üzemelteti, hogy a készülék tiszta és száraz legyen

1 W-os Standby mód
Új, alacsony energiaigényű készenléti üzemmód, mely 66%-kal kevesebb energiát használ fel. Fogyasztása kevesebb mint 1W óránként, így éves szinten több ezer forintot is megtakarít.

Turbo (Jet) hűtés
A split klímák gyorshűtés funkciója a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával aktiválható. Ekkor a készülék nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le a környezetét 18 °C-ra, függetlenül a korábban beállított értékektől.

Round-U hőmérséklet szabályozás
Ez a funkció a távirányító érzékelőjének segítségével a használó környezetének hőmérsékletét veszi alapul, hogy ennek a helynek a hőmérséklete biztosan az Ön igényének megfelelő legyen.

Alvás üzemmód
Az ébrenlétkor ideálisnak tűnő hőmérséklet túl magasnak vagy túl alacsonynak érzehetjük alvás közben. Ez a funkció automatikusan irányítja a levegőáramlás sebességét és a hőmérsékletet az alvás ritmusának megfelelő legoptimálisabb tartományban tartja.

Éjszakai üzemmód
A készülék lekapcsol minden világító jelzést, mely zavarná álmát. 3 különböző üzemmód közül választhat: normál, 6. Érzék és egyéni alvás. Ez utóbbinál saját alvási ciklusának megfelelően állíthatja be a működési időt és a kívánt hőmérsékletet.

Catechin szűrő
A Catechin szűrő megszünteti a füstöt és a kellemetlen szagokat.

HEPA szűrő
A HEPA szűrő kiszűri a port és akár a 0,3 mikron méretű mikroorganizmusokat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147812002

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn