Új picasso jáspis ásvány karkötő párban ajándékozható

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
színes, mintás

Típus:
karkötő

Leírás

Új 4 mm-es picasso jáspis karkötő párban eladó. Az ár mindkettőre vonatkozik. Ajándéknak is jó ötlet.

A Jáspis Ásványnak Tulajdonított Gyógyhatások.
A jáspisról megállapítható, hogy jóformán minden területen egyaránt alkalmazhatjuk. A felhasználást illetően a választás fő szempontja a kő színe, amelyet a megfelelő csakraműködésekhez párosítunk.

A vörös jáspis túlnyomórészt az akaraterőhöz, megvalósítási képességhez, vérproblémákhoz ajánlott.

A sárgát és barnát a gyomor bélrendszerhez, a zöldet a gyógyulás elősegítéséhez és harmonizáláshoz használjuk.
A jáspis minden fajtája erősíti az ellenálló erőt, segíti az emésztést, alkalmazható hasi gyulladás, felfúvódás esetében. Erősítik a hólyagot, segítenek a vesebetegségek, vesekövek, bélfekélyek esetében.
Szabályozzák a bélmozgást, erősítik az egész bélrendszert. A vércukorszintre gyakorolt hatásuk miatt nagyon hasznosak a cukorbetegek számára. Fokozzák a kitartást, elősegítik a kiegyensúlyozottságot, megnyugtatnak, segítenek belátni a hibákat és leépíteni a bűntudatot. Növelik a lelki erőt, újult életerőt adnak.

Fizikai
Serkentik az emésztést, erősítik az immunrendszert, és csökkentik a gyulladásokat. A bélrendszert karbantartják, és segítik megfelelő működését. Cukorbetegek számára is hasznos, mivel hatással vannak a vércukorszint szabályozására. Szabályozzák a gyomorsavat, gyomorhurutnál segítséget nyújt. Megkönnyíti a szülést.

Lelki
A céljaid eléréséhez erőt, bátorságot és kitartást ad. Ha komoly célt tűztél ki magad elé, egy hozzád passzoló szép jáspis csak a segítségedre lesz ebben! Gyors gondolkodást tesz lehetővé. Döntések meghozatalában kimagasló segítséget nyújt. Dinamikus, bátorító hatásuk van, és ösztönöznek téged a cselekvésre. Stresszes időkben támogat, elnyeli a negatív energiát, tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést, beleértve a sugárzást is.

A Jáspis A KOS, A Bika, Az Ikrek, A Rák, Az Oroszlán, A Szűz, A Skorpió, A Nyilas, A BAK, A Halak Csillagjegy Szülötteinek Szerencseköve. (segítő ásványok.hu)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146465269

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn