Philips Latte Go EP5447 kávégép,kávéfőző

170 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt

Szín:
Egyéb

Méret:
9 személyes vagy nagyobb

Márka:
Philips

Típus:
Automata kávéfőző

Leírás

Philips EP5447 Latte GO Kávégép, Szinte Új.
A Komplett Szeríz Alkalmával Új Darálót És Kávé Továbbító Hengert Kapott A Készülék, S Minden Tömítés Cserélve Lett, Zsírtalanítás, Zsírozás, Vízkőtelenítés Elvégezve, Hogy Igazán Finom És Ízletes Tejes Italokat Tudj Készíti, Egy Vadi Új Tejtartály Is Jár A Géphez. NA, Mit Szólsz? TE Is Szeretnél Egy Ilyen Gépet? Akkor Most ITT A Lehetőség, Ragadd MEG Hogy A TIÉD Legyen. 170.000FT, Számlával, Garanciával.

12 Finom Kávéváltozat Friss Kávészemekből Könnyedén
Készítsen EL Könnyedén, Egyetlen Gombnyomással Különféle Zamatos Kávékülönlegességeket: Eszpresszót, Hosszú Kávét, Cappuccinót És Latte Macchiatót. A Lattego Selymesen Sima Tejhabbal Koronázza MEG A Különféle Tejes Italokat. Könnyen Összeállítható, És Alig 15 Másodperc Alatt Tisztítható.
Minden Pillanathoz Másféle Kávé Illik A Legtökéletesebben. Akár Egy Erős Eszpresszóra Vágyik, Akár Kikapcsolódást Nyújtó Cappuccinóra, Automata Kávégépével Pillanatok Alatt, Könnyedén Megkapja A Tökéletes Csésze Kávét.
Élvezze A Selymesen Lágy Cappuccinót Akár Kedvenc Növényi Alapú Tejitalával. A Ciklonhabosítási Technológiának Köszönhetően A Lattego A Különböző Fajta Tejeket És A Megfelelő Mennyiségű Zsírt És Fehérjét Tartalmazó Növényi Alapú Alternatívákat Átalakítja A Lehető Legideálisabb Sűrűségű Habbá.
Az Egyszerűen Használható Kijelző Segítségével Semmi Akadálya A Tökéletes Kávéélménynek Minden Egyes Alkalommal. Néhány Lépésben Személyre Szabhatja A Friss Kávészemek Kívánt Ízét, És A Vágyott Eredményt Máris A Csészéjében Találja.
Az Intenzitás, A Kávé- És A Tejhosszúság Megadására Szolgáló, Egyszerűen Használható Beállításokkal Minden Csésze Kávé Az Ön Egyéniségét Fogja Tükrözni.
Növelje Az ITAL Ízének Intenzitását Az Egyéni Kávébeállítások Extra Adag Funkciójával, Amely Erőteljesebbé Teszi Az Ízeket A Keserűség Fokozása Nélkül.
Az Aromamegőrző Rendszer Úgy Találja MEG A Főzési Hőmérséklet És Az Aroma Megőrzése Közötti Optimális Egyensúlyt, Hogy A Víz Hőmérsékletét 90 És 98 °C Között Tartva Szabályozza A Víz Áramlási Sebességét, És Így Zamatos Kávékat Készít.
Tartós Kerámia Őrlőbetéteink 12 Fokozatra Állíthatók, Így A Kávészemekből Bármit Előállíthat Az Extra Finom Portól A Durva Őrleményig.
Hozza Ki Kávéja Telt Ízét A Strapabíró Kerámia Őrlőbetétekkel. Éles Vágóélű Őrlőbetétjeink A Legjobb Aromát És Ízt Hozzák Ki A Kávébabokból. 100%-BAN Kerámiából Készültek (Durvától Az Ultrafinom Változatig), AMI Biztosítja, Hogy Legalább 20 000 Csészényi Időre Kitartanak.
A Központi Egység Minden Automata Kávéfőző Lelke, Ezért Rendszeresen Tisztítani Kell. A Központi Egység Kivehető, Így Egyszerűen Egy Csap Alatti Öblítéssel Alaposan Megtisztíthatja.
Élvezze Kedvenc Kávéját Mindig Ugyanolyan Minőségben A Négy Felhasználói Profilnak Köszönhetően, Amelyek A Személyre Szabott Recepteket Tárolják. Az Extra Vendégprofilnak Köszönhetően A Látogatók Számára Is Elkészítheti A Tökéletesen Megfelelő A Kávét Anélkül, Hogy Módosítania Kellene A Saját Profilját.

Köszönöm Szépen Hogy Elolvasta A Hírdetésemet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146613466

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn