Onkyo Tx-nr616 7.2-es, Hdmi, Net, Usb,

65 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 13:33
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható állapotú Onkyo Tx-nr616 7.2-es, Hdmi, Net, Usb, A készülék minden funkciója rendesen működik.A készülék rendelkezik Hdmi, optikai+coaxilás digitális, bemenetekkel.Csatlakoztatható tv, telefon, számítógép, stb készülékekhez..Garanciával.Posta rendben..Kérem nézze meg a többi hirdetésemet is.Ahol sok szép terméket talál...Garanciával.Posta rendben..Kérem nézze meg a többi hirdetésemet is.Ahol sok szép terméket talál. Leírás:

Az Onkyo TX-NR616 egy 7.2-es, hálózatképes rádióerősítő, mely betekintést enged a professzionális mozi technika világába. Ezt azállítást a THX Select2 Plus tanúsítvány is igazolja. A 3 fokozatú Darlingtonáramkör, kiegészítve a Wrat technológiával csökkenti a zajt és torzítást azegész frekvenciatartományban, mely köszönhető a nagyon alacsony negatívvisszacsatolásnak.

HDMI funkciók és támogatások:

8 db HDMI 1.4 bemeneti csatlakozás (1 db az előlapon)
Az 1.4 verziójú HDMI specifikáció már tartalmazza a műsorközlők piaci igényeinek megfelelő, a 3D tévéadásokhoz alkalmazott 3D formátumot.
2 db HDMI kimeneti csatlakozás
ARC funkció (a tévé ezen a csatlakozón keresztül vissza tudja küldeni a hangot az erősítő felé, ezáltal tökéletes hangminőséget kapunk)
MHL funkció (képes a kompatibilis hordozható eszközökről, akár okostelefonokról származó nagyfelbontású videojelek fogadására)
Marvell Qdeo Video Chip
4K Upscaling (a standard videót képes felskálázni, pontosan 4096 x 2160 pixel felbontásra, ezáltal sokkal részletesebb képet biztosít)
Multichannel PCM, és CEC
MHL (Mobile High-Definition Link): okostelefon csatlakoztatása HDTV-hez
Audyssey DSX: ez az új technológia szélesebb és magasabb dimenziókba emeli az 5.1 és a 7.1 csatornák hangforrásait figyelembe véve azt a tényt, hogy az emberi érzékelés az elülső berendezésre fókuszál
Három fokozatú Darlington áramkör
Deep Color funkció, amely a nagyobb színmélységű jel továbbítását biztosítja
xv Color funkció technológiája még több részletet tesz érzékelhetővé a képeken, ami elképesztően élethű megjelenést eredményez, bármi is látható a felvételen.
Lipsync funkció automatikusan hozzáigazítja a megszólaltatott hangot a megjelenített képhez.
THX Select2 Plus tanúsítvány
Dolby Pro Logic Iiz (két úgynevezett front magassági csatorna hozzáadásával egy új dimenziót vezet be a házi-mozi hallgatásba)
Dolby Truehd a következő generációs veszteségmentes hangtechnológia, melyet HD-s optikai lemezekhez fejlesztettek ki. A Dolby Truehd a korábbi digitális hangkódolásoknál jobb minőségű, több sávból álló hangot kínál.
DTS-HD Master Audio a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a stúdiókban készült felvételektől, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak.
Direct Digital Connection (az ipod/iphone készülékek egyszerű csatlakoztatása az előlapi USB porton)
4 féle DSP beállítási mód: rock, sport, akció és RPG
ipod Touch/iphone és Andriod készülékekhez letölthető az Onkyo Remote alkalmazás, amely segítségével vezérelhető a TX-NR616-os.
Internet rádió és Cloud Music Streaming Service Connectivity funkció: a helyi hálózaton keresztül csatlakozva az internethez és számítógépéhez a TX-NR515-es az audio zeneátvitelt és az internetes rádiózást könnyen elérhetővé teszi. Támogatja az MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC, LPCM audio fájlokat, amelyeket lenyűgöző teljesítménnyel szólaltat meg. Az erősítő hozzáférést biztosít az internetes rádiókhoz: Last.fm és vtuner, valamint Spotify, Aupeo! vagy MP3Tunes alkalmazás letöltésével mobiltelefonon keresztül vezérelhetjük személyi rádiónkat.
Kép a képben/Instaprevue technológia: az Instaprevue lényegesen könnyebbé és áttekinthetőbbé teszi a HDMI bemenethez csatlakoztatott bemenetek közötti átváltást.
OSD könnyen kezelhető menürendszer
2 zónás vezérlési lehetőség, ha éppen a zenét egy másik szobában szeretnénk hallgatni.
Hibrid készenléti funkció, amely csökkenti az energiafogyasztást.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147385060

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn