Onkyo Tx-nr545 7.2-es, WiFi Bluetooth Hdmi, Net, rádióerősítő

95 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 13:35
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható állapotú Onkyo Tx-nr545 7.2-es, WiFi Bluetooth Hdmi, Net, rádióerősítő ..A készülék minden funkciója rendesen működik.A készülék rendelkezik Hdmi, optikai+coaxilás digitális, bemenetekkel.Csatlakoztatható tv, telefon, számítógép, stb készülékekhez..Garanciával.Posta rendben..Kérem nézze meg a többi hirdetésemet is.Ahol sok szép terméket talál.TX-NR545 7.2 csatornás hálózatképes AV rádióerősítő Dolby Atmos térhangzásélmény A Dolby Atmos szokatlanul gazdag térhangzás élményt nyújt a teret teljesen kitöltő, a nézőt, vagy hallgatót körülölelő, szabadon definiálható többdimenziós hangobjektumokkal. Ez a 7.1 csatornás rádióerősítő egy 5.1. 2 csatornás hangsugárzó elrendezést tud meghajtani: Ez egy szabványos 5.1 térhangzású rendszer, kiegészítve kettő mennyezetbe épített, vagy felfele sugárzó hangsugárzóval, így lesz a rendszer 5.1. 2 kiépítésű.

6 HDMI bemenet / 1 HDMI kimenet 4K ultra HD / HDCP 2.2 támogatással Mindegyik HDMI be- és kimenet támogatja a 4K/60 Hz, valamint a HDCP 2.2 rendszert az Ultra-HD digitális adatfolyamok kezeléséhez és a következő generációs adások vételéhez.

Figyelemre méltó teljesítményű, diszkrét felépítésű erősítő csatornák A diszkrét elemekből épített erősítő csatornák hirtelen felfutással nagy áramot tudnak leadni, hogy a zene valós dinamikájának megfelelően tudják kiszolgálni a hangsugárzókat. Ez megfelel az Onkyo erősítők gyártása terén vallott alapfilozófiájának.

Beépített Wi-Fi és Bluetooth csatoló Spotify és Airplay támogatással Szinte bármely digitális audió forráskészülékről, okostelefonról, táblagépről, vagy PC-ről indíthat digitális adatfolyamot a házimozi rádióerősítőre és azon szólaltathatja meg a műsort erőteljes, tiszta, nagy teret adó hangzásban. A készülékre előre telepített Internetrádió és digitális adatfolyam kezelő szolgáltatások közé tartozik például a Spotify és a Deezer is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147385088

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn