Martin Wehrle - Az 500 legjobb coaching kérdés (Nagyon ritka!)

19 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Üzleti

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó Martin Wehrle - Az 500 legjobb coaching kérdés Nagy munkatankönyv kezdők és haladók számára, coaching-képességeik fejlesztésére c. nagyon ritka könyv, a képeken látható, szép állapotban! Nincs beleírva!

Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom a megbeszélt módon (Posta / Foxpost / Emag Easybox / Packeta)
Foxposttal kedvezményesen 1200Ft-ért tudom küldeni!

Vannak még eladó könyveim, filmjeim, konzol és PC játékaim! Folyamatosan töltöm fel őket.
Könyvek:
Játékok:
Filmek:

Leírás:
"Bölcs választ csak okos kérdésre kaphatsz." (Johann Wolfgang Goethe)

Az 500 legjobb coaching-kérdés sokkal többet tartogat olvasói számára, mint amennyit a címe ígér. Nemcsak azért, mert a német nyelvterület egyik vezető coachának, Martin Wehrlenek nagysikerű munkatankönyvéről van szó, amely bevezetőiben, magyarázatiban, vagy feladataiban szó szerint további több száz kérdésnek ad helyet, hanem azért is, mert részletesen bemutatja a coaching filozófiáját és folyamatát is. Egyedülálló módon vezeti végig az olvasót egy-egy kérdést alapul véve egy lehetséges probléma coaching megközelítésű feldolgozásán és megoldásán. Mind a 100 kiinduló kérdéshez további négy követő kérdést kínál és kitér a kérdés tartalmi és nyelvi hátterére is. Kérdésenként egy-egy profi-tippel is szolgál, ami mindannyiszor egyben egy újabb coaching technikát is takar. Különlegessége a nehéz válasz rubrika, ahol abban nyújt segítséget, miként lehet továbblendíteni a coaching-folyamatot, amikor a kliens válasza már-már megakasztani látszik azt. Több mint 100 feladatot és jó néhány példát felsorakoztatva bőséges lehetőséget kínál a gyakorlásra, gondolkodásra és önfejlesztésre.

Szemléletes, közérthető nyelvezete és gyakran humoros hangvétele által nem csak kezdő és gyakorló coachok, coach-képző intézmények és coaching-szemléletű vezetők tudják sikerrel forgatni, hanem bárki, aki több önismeretre vágyik és sikeresebben szeretne megbirkózni mindennapi gondjaival.

Mit gondol, problémája hány százalékban tisztán bosszúság és hány százalékban lehetőség arra, hogy egy régóta esedékes változtatást meglépjen? (84. kérdés)

Ami a hegedűsnek a hegedűje, az a coachnak a kérdezés: eszköz, amely nélkül nem tudja gyakorolni a hivatását. Kliensünk válaszai és megoldásai csak annyira lehetnek jók, amennyire az előtte elhangzó kérdések. A kérdesekre ugyanez vonatkozik, mint a hegedűjátékra: hangokat előcsalogatni bárki tud, de muzsikálni csak az igazi virtuózok. Akik varázslatosan ütik meg a megfelelő hangot, új ötleteket hívnak táncra a lélek parkettjén, és megkomponálják a változás magával ragadó dallamát. A professzionális kérdezéstechnika egy tapintatot, tapasztalatot és mesteri gyakorlatot igénylő művészet.

És hogy honnan veszi majd észre, hogy megfelően kérdezett-e? A válaszokból! Inspirálja kliensét kérdéseivel, és ígérem: inspiráló válaszokat fog kapni! Lepje meg kliensét kérdéseivel, és ígérem: meglepő válaszokat fog kapni! De sose untassa kliensét kiszámítható kérdésekkel, mert akkor ... igen, pontosan: unalmas és kiszámítható válaszokat fog kapni!

A módszertani magyarázatok segítenek eligazodni abban, hogy a 100 kiinduló és 400 követő kérdés milyen ötletekre épül, milyen nyelvi eszközökkel dolgozik, és hogyan lehet profi módon bevetni őket a gyakorlatban.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146198332

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn