László Erika: Így utazunk mi című könyv

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Regény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a képen látható, László Erika: Így utazunk mi Egy idegenvezető naplójából című könyv.

Rövid tartalom:
Mit tesz a boldogtalan idegenvezető, ha kedves utas vedel, mint a gödény, ha örökké morog, ha mindig elkésik, ha sírógörcsöt kap, mert szobatársa a lelkébe taposott? Mi történik, ha elvész a beszállókártya, ha ellopják a csoport ellátmányát, ha késnek a buszok, és nem működik a mikrofon? Mit kezd éjféltájt az ajtaján dörömbölő utassal, s hogyan kapja össze magát egy kórházban vagy rendőrségen átvirrasztott éjszaka után? A napló szerzője, aki szakmabeli és nagy gyakorlata van az ilyesmiben, egy távolkeleti társasutazás kacagtatóan derűs vagy bosszantóan lehetetlen, de mindenképpen tanulságos epizódjaiba szövi az úti bonyodalmakat. A szereplők - a részeges és a nagyképű, a tudálékos és a szekánt, a kleptomániás és az örökké késő vállalkozó, gyárigazgató, aggszűz, rámenős némber, szenilis főorvos vagy seftelő videós - személyében az olvasó szomszédaira, kollégáira, uram bocsá', magára ismerhet, és megmosolyoghatja őket vagy kedvére szörnyülködhet rajtuk meg a szervezési malőrökön. És megbizonyosodhat arról, hogy bizony így utazunk mi, a rendszerváltozás után is.

Keménytáblás, 188 oldal.

Személyesen átvehető Sopronban, Szombathelyen, Zamárdiban vagy kéthetente vasárnap délután a Budapest-Kelenföld pályaudvaron.

Kérésre előre utalást követően postázom vagy csomagautomatába (Foxpost, MPL, Packeta) helyezem, de az ár a postaköltséget nem tartalmazza.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146236808

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn