Kaukázusi Kefir gomba eladó

5 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Csodálatosan szép Kaukázusi kefir gomba eladó. Aki nem szeretne 450ft fizetni 450ml ért a boltban. Naponta használom, nem mélyhűtőből. Az ár 50 gramm gombára értendő. Az árban nincs benne a posta költség. Győrben, személyesen is átvehető. Ez a mennyiség stabil fél liter tejhez bőven elég,kb24 óra alatt lesz kész, plusz/mínusz.
Még mielőtt valaki sokalja, én 3 ezret fizettem egy hivatalos helyen, 1 hetet vártam rá, és 16 grammot kaptam, ami 2,5 dl tejet is csak 35 óra után alakított át. Szívtam vele vagy 2 hetet, mire annyira szaporodott ,hogy már 30,40 gramm lett belőle, ami elég volt a fél literhez. Smucig sza..gók. Én nem 3 grammot fogok adni 5 ezerért.
KB 15 nap alatt megduplázza magát, ha mindennap van használva. Postával 6000 Ft Mivel elég macerás, ( buborék boríték, és és folyadék záros tasak ) az enyémet beleba..ák egy valamilyen nejlonba, és körbetekerték 30méter szigetelő szalaggal. Fél órát vagdostam, mire ki tudtam szabadítani. Komolyan mondom egy vicc, az emberi butaság, pitiség ami megy ebben az Országban. Természetesen van olcsóbban is, de hát akkor sok sikert hozzá. :) egy újabb 3 grammos isten tudja honnan, kitől mutatvány :) Így lesz a mindig legolcsóbb, mindig drágább.
Eladni csak természetesen akkor tudok, ha van pluszban. Most van 50g felesleg.

Csak Előre Utalással Tudom Póstázni mivel utánvét nincs levél küldeményre, csak csomagra. csomagként 2040 ért vinnék el. Levélként követéssel 1040ft a feladás, ami benne van a 6000ft os árban. Személyesen 5000ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136158360

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn