Joie I-Spin 360 E autósülés 9-18 kg

70 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 7., 10:43

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Méret:
9-18 kg között

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

A Joie I-Spin 360 E egy olyan autósülés, amelyben kisgyermeke biztonságosan és kényelmesen utazhat egyszerre. A kisgyermek ötpontos biztonsági övvel van rögzítve az ülésben. A hevederek középen egyetlen, könnyen kezelhető csattal rögzülnek. A vállpántokhoz hasonlóan a csat is puha borítással rendelkezik, hogy ne csípje vagy zavarja gyermekét. A biztonsági övek egy kézzel állíthatók a baba lábai alatt található feszítő segítségével.

Az övek meghúzásakor az oldalvédők aktiválódnak, hogy elnyeljék az ütközés hatását. Ezek tompítják az oldalütközéskor felszabaduló energia egy részét, megvédve a kis utast

Joie I-Spin 360 E ülés nevében szereplő szám azt jelenti, hogy az ülés az Ön igényeinek megfelelően elforgatható. Ez természetesen a hátrafelé néző használatról az előre néző használatra való átállításkor érvényes, de sokkal inkább akkor használod ezt a funkciót, amikor a kisgyermekedet be- és kiszállítod az autóból. Fordítsa el az ülést 90 fokkal a jármű ajtaja irányába, és máris gyorsan és kényelmesen beültetheti kisgyermekét az ülésbe, valamint rögzítheti és beállíthatja a biztonsági övét. Amikor elfordítod az ülést, ne felejtsd el a "Bzzzz" vagy a "Wink" funkciót.

Kisgyermeked 61-105 cm/6-15 hónapos kora között már hátrafelé néző helyzetben is utazhat, és előrefelé néző helyzetben is utazhat, amikor eléri a 76 cm/>15 hónapos kort.
Az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően akár 6 magasságból is választhat, így az ülés együtt nő gyermekével, és minden életkorban ugyanazt a magas szintű biztonságot nyújtja. A vállpántok pozíciója integrálva van a fejtámla állításával, így nem kell a heveder magasságát külön beállítaniajoie I-Spin 360 E ülés alja Isofix csatlakozókkal van felszerelve. Ez a rögzítési mód közvetlenül az autó szerkezetéhez rögzíti az ülést, és stabil pozíciót biztosít. Az Isofixet nagyra értékelik azok a szülők, akik gyakran áthelyezik az ülést egyik autóból a másikba. Ez a művelet mindössze néhány másodpercet vesz igénybe (kivéve, ha messze parkolnak egymástól).

A Joie I-Spin 360 E autósülés autóba való beszereléséhez egyszerűen nyomja az üléscsatlakozókat az ülés rögzítési pontjaiba. A helyes illesztésről egy kattanás tájékoztatja Önt, és a helyes illesztést jelző kijelzők színe pirosról zöldre változik.

A stabilizáló láb, ahogy a neve is mutatja, hátrafelé néző irányban stabilizálja az ülést, és elnyeli a gyermeket frontális ütközéskor érő erő egy részét. Az Isofix-csatlakozókhoz hasonlóan a láb is rendelkezik egy "helyes illeszkedés" jelzővel, amely zöld színnel jelzi, ha a láb helyesen helyezkedik el a jármű padlóján.

Súlycsoport:

0-18 kg

A heveder és a fejtámla egyidejű magasságállítása:

Nem

A telepítés iránya:

Elöl vagy hátul

Elölről szerelt from-to:

9-18 kg

Back-to-back összeszerelés:

0-18 kg

I-Size szabvány:

Nem

Forgatható ülés:

Igen,.

ADAC minősítés:

4

Fekvő háttámla:

Igen ;

Szerelés:

Isofix csatlakozk

A kárpit mosáshoz eltávolítható:

-

Tömeg (kg):

14

Csökkentő betét az újszülött számára:

Nem,

A helyes telepítés mutatói:

Igen ,

Isofix bázis:

Tartalmazza a

A gyermek életkora:

0 - 5 lat

?

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145319610

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn