Grant Lewi - Asztrológia mindenkinek

2 490

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 20:45

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Ezotéria

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó Grant Lewi - Asztrológia mindenkinek c. könyv, a képeken látható állapotban. 1-2 oldalon aláhúzások vannak, de csak néhány szó!

Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom a megbeszélt módon (Posta / Foxpost / Emag Easybox / Packeta)
Foxposttal kedvezményesen 1200Ft-ért tudom küldeni!

Vannak még eladó könyveim, filmjeim, konzol és PC játékaim! Folyamatosan töltöm fel őket.
Könyvek:
Játékok:
Filmek:

Leírás:

Az asztrológia egyik klasszikusa Grant Lewi műve, amely kiállta az idők próbáját. A képzett asztrológusok többsége ennek a könyvnek köszönhetően választotta hivatását.
Rochelle Gordon, a Horoscope Guide szerkesztője

Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt
Bizonyára már mindannyian eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha előre ismerhetnénk életünk történetét. Egyszerűbb lenne sorsunk alakítása, hiszen így tudhatnánk, hogy önbeteljesedésünk szempontjából melyik utat válasszuk. Nem lenne titok, melyik lehetőséget ragadjuk meg, mi a kedvező, és mi kedvezőtlen számunkra, milyen erőfeszítésekre van szükségünk, milyen kihívásokat érdemes vállalnunk és mit kell tennünk álmaink valóra váltásáért.
Grant Lewi az Asztrológia mindenkinek című könyvében valójában ezt kínálja számunkra, bemutatva a bolygók haladásának - tranzitjainak - életünkre gyakorolt hatását. A könyv segítségével 15 perc alatt elkészíthetjük bárki bolygótáblázatát, aki 1901 és 2050 között született vagy születik majd. Megtervezhetjük a jövőt, illetve a táblázatok és a bolygómozgások követésével megfelelő időpontra időzíthetjük cselekedeteinket. A könyv rávezet arra, miként alkalmazzuk az asztrológiát mindennapi életünkben, ehhez részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat, teljes bolygó-táblázatokat, érzékletes kommentárokat kínál, emellett híres emberek életéből hoz tanulságos, szemléletes példákat.
Miért ne ismernénk meg a bolygók haladásából fakadó, számunkra kedvező energiákat? Miért ne használnánk ki az ebben rejlő előnyöket, ha így a boldogsághoz vezető útra terelhetjük életünket? Vegyük a kezünkbe jövőnk irányítását!
Grant Lewi (1902-1951) a népszerű asztrológia klasszikusa. A Megjósolják a csillagok és az Asztrológia mindenkinek című könyvei ma is bestsellernek számítanak, asztrológusok ezreit ösztönzik, és olvasók milliói számára teszik érthetővé az asztrológia csodálatos tudományának áldásait.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147392929

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn