Ernyey Béla: Sznobbarométer c. könyv

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Napjaink, bulvár, politika

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a képen látható, Ernyey Béla: Sznobbarométer c. könyv.

Rövid ismertető:
"Egy forradalmian új módszernek köszönhetően Ernyey Béla Sznobbarométeréből bárki napok alatt elsajátíthatja a magánéleti és társadalmi felemelkedés alapvető fortélyait. Ebben a praktikus kézikönyvben minden szó, ami a mai magyar Feltörekvő életében fontos lehet, Nagybetűvel van jelezve. Tehát, akinek nincs annyi ideje, hogy figyelmesen végigolvassa ezt a nem túl sok oldalt, csak megjelöli színes kihúzóval a számára fontos Nagybetűs Szavakat a szövegben, és máris elkészült a saját Sznob-listája. A Sznobbarométer megjelenésével egy csapásra vége azoknak az időknek, amikor csak egy pár ezer Kivételezett féltve őrzött kincse lehetett az a Tudás, Műveltség és Stílus, melynek Ön, Nyájas Olvasó néhány nap alatt a birtokban lehet. Ebben a pillanatban talán még fel sem fogja, mekkora segítség az, hogy ízlésvilágát nem saját magának kell kialakítania. Ehhez rendelkezésére áll a könyv végén található Klassz- és Snassz-lista, a kezdő Sznob által kötelezően elsajátítandó és kötelezően elutasítandó dolgok lajstroma. Ez a két fejezet a beavatottak biztonságával vezeti Önt jövendő véleményének kialakításában, fontos döntéseinek meghozásában. Bizonyos szavakat kiemelten, többször és több helyen olvashat e könyvben. Ezek azok a Kulcsszavak, melyek a Feltörekvő mindennapi életét meghatározzák. Ezen szavak birtokában Ön nem jön többé zavarba, és megállja a helyét az élet legkülönbözőbb területein is. Forgassa tehát a Sznobbarométert, ezt az értékes útmutatót lehetőleg minden nap, olvassa el egymás után többször is, esetleg éjszakára tegye a feje alá. Ha így tesz, az áhított Felemelkedés, Siker és Gazdagság hamarabb lesz az Ön osztályrésze, mint gondolná..."
Keménytáblás, 109 oldal, 2004. évi kiadás.

Személyesen átvehető Sopronban, Szombathelyen, Zamárdiban vagy kéthetente vasárnap délután a Budapest-Kelenföld pályaudvaron.
Kérésre előre utalást követően postázom vagy csomagautomatába (Foxpost, MPL, Packeta) helyezem, de az ár a postaköltséget nem tartalmazza.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146248395

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn