Epson Workforce Pro WF-4745, Nyomtasson, szkenneljen, másoljon és faxo

48 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 11:45
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Optikai meghajtó:
Egyéb

Tárolókapacitás:
Egyéb

CPU típus:
Egyéb

Operációs rendszer:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Epson Workforce Pro WF-4745
Nyomtatás Alacsony Költségek Mellett
Takarítson meg időt és pénzt ezzel a költséghatékony, 4 az 1-ben multifunkciós készülékkel!
Nyomtasson, szkenneljen, másoljon és faxoljon ezzel az alacsony üzemeltetési költségű, négyfunkciós nyomtatóval, amely a hő nélküli Precisioncore technológiának köszönhetően csökkenti az energiafogyasztást. Az A4-es méretű feladatok hamar elvégezhetők a gyors nyomtatási sebesség és az 50 lapos, kétoldalas automata, duplexes lapadagoló révén, míg két A4-es, 250 lapos elülső tálca gondoskodik a nagy papírkapacitásról.
Magas szintű funkcionalitás
Hozzon létre hatékonyan működő irodát az 50 lapos kétoldalas automata lapadagolóval és a két papírtálcával, amelyek külön-külön 250 lapkapacitásúak. Korszerű és kompakt WF-4745 10,9 cm-es érintőképernyővel rendelkezik.
Hő nélküli technológia
A hő nélküli Precisioncore technológiának köszönhetően minimálisra csökkentheti az energiafogyasztást, így megtakarítást érhet el az energiaszámla tekintetében is.
Professzionális eredmények
Nyomtasson az Epson Durabrite Ultra tintájával professzionális dokumentumokat, amelyek ellenállnak a víznek és nem kenődnek el, még szövegkiemelő használata esetén sem. A kiváló ár-érték arány garantált, a színenként behelyezhető tintapatronoknak köszönhetően csak a kifogyott színt kell cserélnie. Továbbá a nagy kapacitású tintapatronokkal akár 2600 oldalt nyomtathat fekete-fehérben és 1900 oldalt színesben4.
Lényeges jellemzők
Költséghatékony nyomtatás: Alacsony előzetes költségek
Gyors nyomtatás: Akár 24 lap/perc sebességű nyomtatás
Mobil nyomtatás és csatlakoztathatóság: NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, kiegészülve az ingyenes mobilnyomtatási alkalmazásokkal
Nekem van egy Canon nagyteljesítményű toneres gépem, még ezen kívül ami szintén mindent tud. Az Epson nyomtató volt meg előbb ezt komoly irodatechnikai üzletben vettem, minden meg van hozzá, telepítő CD papírjai stb. Jelenleg amit eladok mindene működik csak a festékpatronok fogytak ki mert még a gyári új kevéstintával töltött patronokat fogyasztottam ki most én a másik gépet használom mert ahhoz van két tele tonerem.
Köszönöm, hogy figyelmesen elolvasta a hirdetésemet, érdeklődni telefonon (mondott szóban) lehet, mindent leírtam, ha mégis írogatna, azt ne tegye, mert egy betűt sem írok vissza!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146939243

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn