(Hirdetésazonosító: 67454534) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 105 000  Ft Ár: 109 500  Ft Ár: 114 000  Ft Ár: 150 000  Ft Ár: 111 000  Ft Ár: 115 500  Ft Ár: 121 500  Ft Ár: 121 500  Ft Ár: 126 000  Ft Ár: 123 000  Ft
- 17 %
Céges

Tulajdonságok

Országos
Helység: Győr
Kategória: Gyógyászati, orvosi segédeszköz

Leírás

Elektromos ápolási ágy,alumínium-bakelit

Ágyaink kimondottan új állapotúak,illetve teljesen újak,garanciával.
Igényes környezetben megtekinthetőek és kipróbálhatóak,valamint azonnal elszállíthatóak.
Illetve ha szükséges vállaljuk az azonnali szállítást,beüzemelést.
Tekintse meg további ápolási ágy kínálatunkat és keressen bizalommal akár hétvégén is.
A helyszínen minden ápoláshoz szükséges eszköz megtalálható,nagy választékban,kiváló,svéd minőségben.

A jelen hirdetésben szereplő ágy leírása,ismertetése:

Ez a típusú ágy,az ágy két végén található motoros oszlop alapján állítható,mely egy egyedülálló koncepció. Az ágy nagyon sokoldalúan használható,sok funkcióval rendelkezik és barátságos,otthonias hangulatú.Az ágyvégek ellenálló,könnyen fertőtleníthető fa-bakelit ötvözetből készültek,az alumínium oldalsó sínek nagy teherbírásúak,ellenállóak,erősek ,különböző pozícióba állíthatóak,és nagy biztonságot nyújt a betegnek.A kapaszkodó rúd is tartozék,mely helyezhető az ágy jobb és bal oldalára.
Összeségében ez a típusú ágy egy nagyon stabil ágy, amely számos olyan funkciót tartalmaz, amely a egyaránt a beteg és az ápoló kényelemét is szolgálja.
Az ágy megfelel a szigorú követelményeknek, és a foglalkozás-egészségügyi és biztonsági szabványnak.Továbbá az ágy biztonságos működését nagyon erős motorok biztosítják,amelyek megfelelnek az IP66 szabványnak.Fekvőfelülete 4 részre osztott,elektromosan állítható.A pozíciók beállításához csak egy gombnyomásra van szükség,így a beteg és a gondozó hétköznapjait is megkönnyíti az ágy használata.
Funkciók:
1. Elektromosan állítható háttámla emelés:távirányító segítségével, állítható a háttámla,ültethető a beteg több pozícióba.A háttámla derékszög magasságig állítható.
2. Elektromos lábtartó emelés:a lábtartó emelése távirányító segítségével elktromosan több pontban emelhető,állítható,ezen kívül mechanikusan további pozíciókban állítható a lábtartó magassága is.
3.Ülő pozíció:A lábtartó állításával és a háttámla emelésével ülő pozíció is kialakítható.
4. Anti-trendelenburg pozíció:az ágy hosszanti irányban a láb felé is dönthető (antitrendelenburg pozíció). Ez a pozíció pl. reflux betegségnél nagyon előnyös.
5. Elektromos magasságemelés:mely előnyös lehet pl. higiéniai ellátásnál,gyógytornánál,beteg áthelyezésénél.Kb 30-80 cm között állítható az ágy magassága.
6. Mindkét oldalon könnyen kezelhető leesésgátló oldalrács,mely használaton kívül lecsukott funkcióban van,egyéb gondozói tevékenység megkönnyítése érdekében.Ebből a leengedett helyzetből egy mozdulattal,könnyen és gyorsan aktiválható
7. Lezárható funkciók.(Beállítható,hogy a beteg mely funkciókat tudja használni).

Hatalmas előnye a többi hasonló elektromos ápolási ágyhoz képest,hogy összecsukható,összecsukott állapotban kerekeken gurítható,súlya könnyebb,így emeletes házban,liftben,szűk folyosón illetve ajtónyíláson is könnyen átvihető,elhelyezhető,könnyen költöztethető.Mindemellett ugyanazon stabilitással és funkciókkal bír,mint hasonló,nem összecsukható ágyak.
Az ágy teherbírása 170 kg
Méretei:90x210 cm
Súlya kb 80 kg

Az ágyhoz speciális antidecubitus matrac igényelhető.
Új állapotú,3 hónap garanciával.
Szállításban tudunk segíteni.
Ára:155.000,- ft
Ágyasztal:14.000,- Ft

Ha kérdése merüln e fel,hívjon bizalommal.
Kérném tekintse meg többi ápolási ágy és ápolási eszköz kínálatunkat.(Képek fölött:"Horváth Anikó további hírdetései".)
Illetve:www.gyogyaszatieszkozok.hu Tel:0620/320-1158
Feladás dátuma: május 22. 11:55.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.