Eladó WR2 forrasztóállomás

360 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Eladó Weller WR2 forrasztóállomás - a tökéletes megoldás a professzionális forrasztási munkákhoz! A WR2 forrasztóállomás 300 W-os tápegységgel rendelkezik. Két külön szerszámot támogat, amelyeket az állomás automatikusan felismer. A digitális kijelző egyszerű leolvasást tesz lehetővé, míg az ECO üzemmód energiát takarít meg. Az WR2 ESD-védelme biztonságos használatot garantál, míg az EU Plug és UK dugók univerzális használatot tesznek lehetővé.
Hozzá tartozik egy nagy energiaigényű alkatrészek forrasztásához nélkülözhetetlen, megbízható forrasztópáka. A 120 W-os, 24 V-os forrasztópáka a legnagyobb igényeket is kielégíti, így a kis és nagy méretű, nagy tömegű alkatrészek forrasztása sem jelent problémát. Az állványon elhelyezhető WT és WR állványok lehetővé teszik a könnyű használatot és tárolást. A teljesítmény-Response fűtési technológia jobb szenzorpozícióval és a gyors reakcióidő segítségével könnyen elérheti a megfelelő forrasztási hőmérsékletet.
A DSX80 kiforrasztópáka segítségével az extraháló cső és a vákuumos forrasztóanyag-eltávolító funkció gondoskodik arról, hogy munkaterülete mindig tiszta maradjon. A könnyen eltávolítható, szálmentes forrasztópáka kiváló minőségű forrasztási eredményeket biztosít. A hőmérséklet szabályozott és 50°C - 450°C között állítható. Az 80 W-os fűtőteljesítménynek köszönhetően a kiforrasztópáka 80 másodperc alatt felmelegszik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146304140

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn