Dr. Palágyi Jolanda - Gyógyító zónák - Talp- és tenyérmasszázs

990

Ft

Feladás dátuma:

máj 15., 14:28

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó Dr. Palágyi Jolanda - Gyógyító zónák - Talp- és tenyérmasszázs c. könyv, a képeken látható állapotban.

Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom a megbeszélt módon (Posta / Foxpost / Emag Easybox / Packeta)
Foxposttal kedvezményesen 1200Ft-ért tudom küldeni!

Vannak még eladó könyveim, filmjeim, konzol és PC játékaim! Folyamatosan töltöm fel őket.
Könyvek:
Játékok:
Filmek:

Leírás:
Az Édesvíz Kiadó Életmód sorozata mindazokhoz szól, akik fontosnak tartják, hogy egészségük megőrzésében és betegségeik gyógyításában aktív részük legyen, felelősséget vállaljanak saját testi-lelki jólétükért. A gyógyító zónák, akárcsak a sorozat többi kötete, ebben nyújt gyakorlati segítséget.
A reflexterápiák megelőző és gyógyító hatásmechanizmusa az energiaáramlással függ össze. A keleti gyógyászat szerint a szervezet egészséges működésének a folyamatos energiaáramlás a feltétele. Az aktív zónák masszírozásával meg tudjuk szüntetni az energiaáramlás zavarát, létre tudjuk hozni az egyensúlyt, és ezzel gyógyító hatás érünk el. A talp- és tenyérmasszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, elősegíti a salakanyagok kiválasztását és a szervezetből való eltávolítását, szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. Fájdalomcsillapító hatása is jelentős. Oldja az idegrendszer feszültségeit, növeli a test és a lélek teherbírását.
A reflexzóna-terápiához nem szükséges semmi más, csupán a két kezünk. A zónák a lábon és a kézen bárki számára hozzáférhetők, s így mindenki alkalmazhatja ezt a gyógymódot megfelelő felkészültség esetén. Ebből a könyvből elsajátíthatók a reflexológia alapjai, az öngyógyításra vállalkozó olvasó pontos kezelési útmutatót és zónatérképet kap, valamint pontos információkat a földsugárzás egészségkárosító hatásairól és ezek közömbösítéséről.
A reflexzóna-terápia akárcsak a többi természetes gyógymód nem csodaszer: évezredes keleti tapasztalatok terméke, mely különösen akkor hatékony, ha megfelelő táplálkozással és életmóddal párosul. Ebben az átdolgozott, kibővített kiadásban egy sereg levelet talál az olvasó azoktól, akik ezt a módszert alkalmazva gyógyították meg önmagukat többnyire igen makacs betegségekből. Reméljük, hogy a talp- és tenyérmasszázst gyakorolva egyre többen és többen nyerik vissza és őrzik meg testük egészségét, lelkük harmóniáját.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147782089

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn