Donna Bogitta: A rózsaszín negyven árnyalata című könyv

800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Regény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a képen látható, Donna Bogitta: A rózsaszín negyven árnyalata című könyv.

Rövid ismertető:
Napjainkban és régi, letűnt korokban sem volt egyszerű a női szerepek, élethivatás megélése. Anna, Júlia, Ibolya, Amália és Ágnes életútjának ismertetésén keresztül Donna Bogitta hiteles példák bemutatására vállalkozik, így a rózsaszínű leányálmokon túl kifejezetten kijózanító fordulatokkal is találkozhatunk írásaiban.
Anna 1901-ben, kisbirtokos család hetedik gyerekeként született, ám gondosan eltervezett életébe közbeszólt a történelem, a második világháború - királynői élete összeomlott. Juliska úri szabó apa és kispolgári családból származó anya első gyermekeként látta meg a napvilágot 1931-ben. Történetéből kiderül, hogyan sikerül egyensúlyoznia a háború előtti konzervatív és az emancipált, modern életvitel között. Ibolya sorsa az idilli kezdettől a végtelen kiszolgáltatottságig ível, míg Amália életében a kiegyensúlyozott, sikeres és az embert próbáló időszakok váltakoznak az idilli végkifejletig. A harmincas éveiben járó szingli, munkamániás, karrierje csúcsán járó Ágnes történetének pedig már a huszonegyedik század egyik tipikus női sorsának bemutatása ad aktualitást.

Puhatáblás, 158 oldal, 2020. évi kiadás

Személyesen átvehető Sopronban, Szombathelyen, Zamárdiban vagy kéthetente vasárnap délután a Budapest-Kelenföld pályaudvaron.
Kérésre előre utalást követően postázom vagy csomagautomatába (Foxpost, MPL, Packeta) helyezem, de az ár a postaköltséget nem tartalmazza.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146239381

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn