Detlev Blenk - Történetek trénereknek, coachoknak, tanároknak, tanácsa

22 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 8., 21:15
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Kommunikáció

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó Detlev Blenk - Történetek trénereknek, coachoknak, tanároknak, tanácsadóknak, vezetőknek c. nagyon ritka könyv, a képeken látható, szép állapotban.

Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom a megbeszélt módon (Posta / Foxpost / Emag Easybox / Packeta)

Leírás:

Gyakran sokkal könnyebb átadni mondanivalónkat egy-egy kis történet segítségével, mint ezer okos szóval. Így a dolgok könnyebben helyükre kerülnek. Sőt, akinek sikerül a történetet megfelelő időben és helyen bevetni és izgalmasan előadni, az előtt nem ritkán olyan lehetőségek nyílnak, melyek egyébként rejtve maradnának.

A könyv tartalma:
A kötet 125 rövid történet tartalmaz. A történetek a felhasználás megkönnyítése érdekében különböző témakörök szerint vannak csoportosítva: kommunikáció, csapatépítés, vezetés, értékesítés, tárgyalás, változás, önmenedzselés, időmenedzsment. Ezen kategóriákon belül is további probléma- és témafókusz besorolást ad a szerző, például a csapépítésen belül témakörök: csapatszellem jelentősége, közös cél, tabutémák, egymással szembeni hangnem, másokkal szembeni elvásásaink hatásai, nyitottság és őszinteség jelentősége, véleménykülönbségek tisztázása, stb.

Minden történetek végén találunk felhasználási segédletet: lehetséges kérdéseket a visszacsatoláshoz, a téma feldolgozásához, ötletek a vizuális és gyakorlati megjelenítéshez, tanácsok és példák a történetek hatásairól, valamint esetlegesen előforduló lehetséges nehézségek.

A történetek között találunk klasszikus meséket is, amiről esetleg is gondoltuk, hogy ilyen célra is alkalmas lehet. A történetek lehetnek lebilincselőek, lelkesítőek és közvetíthetnek felismeréseket. Megfoghatóvá tehetnek dolgokat, és ezt az ember számára közvetlenebb és gyakran könnyebben értelmezhető módon teszik.

Felhasználás:
A mesék, történetek felhasználási köre rendkívül széles az elsődlegesen tréningeken való felhasználásuk mellett, éppolyan jól használható megbeszéléseken, prezentációk elkezdésénél, meetingeken, workshop-okon. A könyv klasszikus meséket is tartalmaz, amiről nem is gondoltuk, hogy ilyen célra is alkalmas lehet.
A könyv bevezető részeiben nemcsak arra kapunk választ, mire használhatjuk a történeteket, hanem hogyan használjuk, vagyis milyen módszereket kell alkalmazni ahhoz, hogy a történeteknek legyen hatásuk: hangszín, hanglejtés és kiejtés, szünetek a beszédben, felolvasási- és beszédtempó, mimika, gondolkodási idő a végén és dramaturgia, időpont kiválasztása.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147635188

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn