Cube supreme e bike 2023

900 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 8., 20:31
Üzleti

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
újszerű

Szín:
egyéb

Méret:
M

Típus:
Trekking
Márka:
Cube

Leírás

Cube Supreme RT Hybrid EXC 625 Flashwhite´N´Black 2023 Unisex Elektromos City Kerékpár
2023-as 370 km egeszsegügyi okokból eladó ! Új ar minusz 650 ezer !!!!!
A Supreme Hybrid vázát úgy terveztük, hogy egyszerű, elegáns, biztonságos és praktikus legyen. Újonnan frissítettük, hogy akár 625 Wh-s akkumulátort is elfogadjon a váz, az extra hatótávolság érdekében, és még így is karcsúbb, mint valaha. A félig integrált csomagtartó biztonságos módot kínál arra, hogy bármit magaddal vigyél, amire csak szükséged van, az alacsony karbantartási igényű agyváltó pedig zökkenőmentesen működik együtt a Bosch Performance hajtásrendszerrel, így segítenek Neked eljutni az úticélhoz. A sima hegesztések segítenek olyan organikus megjelenést létrehozni, amely kiegészíti a kerékpár karcsú megjelenését, és az Easy Entry kialakítás olyan egyszerű és egyértelmű, mint amire számítottál.
A kerékpárod nem kéne, hogy gondokat okozzon. Ezért szereltük fel a Supreme Hybrid EXC-t tiszta, karbantartást nem igénylő Gates szíjhajtással és könnyen használható Shimano 8 sebességes agyváltóval. A Bosch erővel, az elegáns vázzal és a rengeteg praktikus kiegészítővel, köztük a sárvédőkkel és a csomagtartókkal kombinálva ez az a fajta részlet, amely örömet okoz a kerékpár birtokosának.
Egy nagyszerű kerékpár egyszerűen beépül az életedbe. A Supreme Hybrid EXC esetében ezért választottuk a tiszta, kevés karbantartást igénylő Gates szíjhajtást, hogy a Bosch motor erejét a hátsó kerékhez juttassuk - neked csak tekerned kell. A Shimano 8 fokozatú Nexus agyváltója elvégzi a kemény munkát, amíg az erőteljes, hidraulikus Shimano tárcsafékek és a jól tapadó Continental Contact Urban gumik megvédenek nedves idő esetén is. Az állítható kormányszár, rugós nyeregcső és a teleszkópvilla biztosítják a kényelmed. A világítás,a teljes hosszúságú sárvédők, az integrált hátsó lámpa, a félintegrált csomagtartó és a beépített kitámasztó jelentik, hogy felkészültél bármilyen útra, bármikor.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147634381

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn