Csillaggyermek-Csillagfiú az eltűnt színek nyomában

4 400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Egy furcsa napon a színek eltűnnek a világból. Minden szürkévé válik: a táj, az emberek. A Hetedhét Királyságra nagy szomorúság telepedik, hiszen színek nélkül minden pusztulásra van ítélve. Egyedül a különleges képességű kisfiú, Csillagfiú menekül meg a szürke kórságtól. Hosszú útra indul. Hét királyságon át keresi, hová tűntek el a színek és miként gyógyíthatná meg a világát pusztító betegséget. Kalandos útja során barátságokat köt más népekkel: Szirtekkel, Pöttömökkel, Lillékkel, veszélyes helyzetekbe keveredik a Csontok útján a boszorkányokkal, de különleges képessége és igaz, jó szíve mindig kisegíti a bajból. Vajon lesz-e ereje a végső összecsapáshoz? Meg tudja-e menteni a Sárkánykirályt, a Hetedhét Királyságot és barátait?
Csillaggyermek egy varázslatos történet, ami segít megnyitni a kaput a képzelet és a valóság között, és inspirálja a gyerekeket és a szülőket egyaránt, hogy együtt fedezzék fel és éljék meg a különleges képességeket, amik mindannyiunkban rejlenek.
Ha a gyermeked mesél neked színekről és formákról, amiket mások körül lát, ez a könyv segíthet neked jobban megérteni, hogy mit tapasztal, és hogyan tudod őt támogatni, hogy ez a különleges képesség ne vesszen el, hanem virágozhasson.
Csillaggyermek egy régimódi mese, amiben még működnek a csodák és a varázslatok, csak hinni kell bennük, megéri jónak lenni és felismerjük, hogy a gonosz se születik feltétlenül gonosznak. Mint minden mese, Csillaggyermek sem csak gyerekeknek szól. Mindenkit hív, aki kapható még egy kis varázslatra és makacsul hiszi, hogy a jó és a szeretet végül mindig győz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143799995

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn