2 db rózsaszín aventurin karkötő (a szeretet színei), ajándékozható

3 300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
színes, mintás

Típus:
karkötő

Leírás

Új 6 mm-es kétféle kellemes rózsaszín árnyalatú aventurin ásvány karkötő párban eladó. Az egyik halványabb, a másik teltebb szín, nagyon jól mutatnak egymás mellett. Az ár mindkettőre vonatkozik.

A szívcsakra és a rózsaszín ásványok
A rózsaszínű kristályok a szeretet energiájával harmonizálnak, így a szívcsakrához kapcsolódnak. A legmagasabb fokú szeretet energiáját aktiválják. Használatukkal sokkal könnyebben átlendülhetsz a feszültségen, az érzelmileg megterhelő időszakokon és könnyebben megbékélsz majd a viták után. Ezek az érzelmek mind a szívcsakrából érkeznek, így a kristályok közvetve hatnak rájuk.

A rózsaszín kristályok úgy viselkednek, mintha csak egy párterápián lennél. Kapcsolódnak a te, és a partnered szívcsakrájához, és segítenek leküzdeni azokat a problémákat, amelyek egyénileg, és párként is foglalkoztatnak.

Ha problémáid vannak azzal, hogy kapcsolatot létesíts másokkal (nem feltétlenül romantikus kapcsolatot, lehet szó családi kötelékről vagy barátságról is), ezek a kristályok segítenek átlépni azt a korlátot, ami visszatart, s feloldják a gátlásokat.

A rózsaszín ásványok gyógyhatása
A legtöbb rózsaszínű drágakő a kristálygyógyászok szerint érzelmi síkon hat. Gyógyítják az érzelmi sebeket és a múltban elszenvedett traumákat, legyen szó akár egy fájdalmas szakításról vagy egy szerettünk elvesztéséről. Hatékonyan oldják fel a gyerekkori traumákból származó korlátokat is; segíthetnek megérteni egy-egy problémát, amit már régóta cipelünk magunkkal, viszont nem értjük pontosan, hogy honnan származnak. Elősegítik az érzelmi rugalmasságot, s jó hatással vannak a túlzott érzékenységre is.

A rózsaszín kristályok a legjobb ellenfelei a bizonytalanságnak - jó választás lehet, ha önbizalomhiányban szenvedsz, vagy nem vagy megbékélve magaddal. A halványabb rózsaszínű árnyalatok megtisztítanak a negatív energiáktól, míg a sötét rózsaszínek a mély érzelmi sérüléseken való túladást segítik.

Amellett, hogy rózsaszínű kristályokat viselsz, érdemes az otthonodban is elhelyezni őket, olyan központi helyeken mint a nappali és a konyha. Így biztosíthatod azt, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott energia vegyen körbe egész nap.

Rózsaszín kristályt ajándékba adni mindig nyerő, hiszen az életünk minden aspektusát javítják, nyugtató energiájukból pedig mindenki profitálhat.

Rózsaszín aventurin
A rózsaszín aventurin átlátszatlan kristály, némi barackos beütéssel és világos-fehér foltokkal. A boldogságot, az örömöt és az együttérzést szimbolizálja. Segít megbirkózni a nehéz időszakokkal és könnyebben venni a mindennapi akadályokat. Bölcsességre tanít, s emlékeztet rá, hogy az apró dolgokért is légy hálás minden nap.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146447395

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn