Új Nmj M61 H0 1:87 MÁV Nohab mozdony pályaszám M61.019 klasszikus szín

99 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Vasútmodell

Leírás

Leírás és specifikációk

MÁV M61.019 Nohab Dízelmozdony.

A MÁV Nmj Topline M61.019 dízelmozdonya magyar kivitelben, klasszikus narancs színű festéssel vörös csillaggal elöl. DC analóg.

Rendkívül részletes modell 21 tűs (MTC) interfésszel és két gyárilag felszerelt hangszóróval.

Modell az összes alváz- és házrészlettel készül, amely különleges az M61 ezen verziójához. Különlegessége a kürt, a fülkék feletti korlátok és az orr mindkét oldalán lévő lépcsők.

1963-1964 között 20 darab M61-es mozdonyt szállított a Nohab a MÁV-hoz. Az oroszokkal volt gond, hogy jobban szerették volna, ha a MÁV vette volna meg a mozdonyaikat. A magyar lakosság számára a mozdonyok a Nyugat szimbóluma volt, és mindaddig szívesen fogadták őket, amíg ezt törvényileg meg nem tiltották.

A mozdonyokra elsősorban a magyarországi személyvonat-szolgáltatáshoz volt szükség. A gépeket az 1970-es években festették át narancssárgára. Az M61.01, M61.10, M61.17 és M61.20 mozdonyokat a mai napig megőrizték.

Az M61 a legtöbb Nohabhoz hasonlóan 18 900 mm hosszú volt az ütközők között. Technikailag az M61-esek megegyeztek a norvég Di3a-val, csak az erősebb GM 567D1 motort kapták 1433 KW teljesítménnyel. Az M61-es ma is a kultikus mozdony Magyarországon, a budapesti Vasúti Múzeumban pedig rengeteg mozdonyt megőriztek.

Cikkszám 1026639
Cikkszám. NMJT90212

Gyártó: Nmj
Cikkszám: 90212
EAN:
Mérő: H0
Vasúttársaság: MÁV
Korszak: III
Áramellátás: DC
Digitális dekóder: Nincs beépítve
Digitális interfész: 21 pólusú digitális dekóder aljzat
Csatlakozó: Nem 362 tengely KK kinematikával
Ütközők közötti hossz: 217 mm
Világítás: Fehér-piros
Rugós ütközők: Igen
Eredet (Ország) Magyarország

A termék vadonatúj, gyári, bontatlan csomagolású.

Magán értékesítés, számlaadás, termék visszavásárlás nincs. Garancia 1 év gyári garancia, az ehhez, illetve a megvásárláskor a termék átvételéhez kapcsolódó szállítási költségek a vevőt terhelik. A szállításból eredő károkért nem vállalok felelősséget. A Vevő kérésére a szállítási költségen felül - amennyiben azt a Szállító szolgáltató lehetővé teszi - külön díj megfizetése ellenében, biztosítási (törékeny csomag, értékbiztosítás) szolgáltatás vehető igénybe.

Utánvétes szállítás csak minimum a postaköltség + visszakézbesítési díj előre utalása után lehetséges (a postaköltségen felüli díj a termék beszedendő árából levonásra kerül)! A szállítás Vevői igénylés esetén, a Szállítással kérem gombra kattintással csak abban az esetben kerül elfogadásra, ha előtte a Jófogás felületén, és/vagy egyéb elérhetőségen ez ügyben egyeztettünk.

Több termék együttes vásárlása esetén csak egy postaköltség kerül felszámításra az összsúly és a csomagméret alapján. Amennyiben az első termék megrendelése előtt a Vevő jelzi a további vásárlási szándékát, igény esetén, az összeállított csomagot a Vevő számára külön meghirdetem.

Euróban történő vásárlás is lehetséges Paypal illetve Wise számlára utalással

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146425251

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn