Székesfehérváron Apartman kiadó 5 személyre

35 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

Ez egy kényelmes apartmant Székesfehérvár egyik legszebb kertvárosi részén, mindössze 100 méterre a Bory-vártól. Az elhelyezkedése ideális, hiszen a Velencei-tó, a Balaton, valamint a M7-es autópálya könnyen megközelíthetőek. A buszmegálló mindössze 50 méterre található, így könnyedén eljuthatunk a buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz vagy a város más részeihez.

Az apartman tágas, 70 négyzetméteres, egy hálószobából, nappaliból és amerikai konyhából áll. A hálószobában kényelmes franciaágy található, míg a nappaliban egy kétszemélyes kanapé és egy U alakú ülőgarnitúra biztosítja a kényelmet. A nappaliban síkképernyős TV található magyar és külföldi csatornákkal, valamint az egész apartmanban elérhető wifi.

Az apartman teljesen felszerelt ágyruhával, törölközőkkel stb. rendelkezik. A parkolás a zárt udvarban található, ahol elektromos kapu biztosítja a biztonságot. A konyha jól felszerelt, Nespresso kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval, Miele mosogatógéppel, Gorenje hűtőszekrénnyel stb. A teljes apartman klímával van felszerelve, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosít. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is rendelkezik.


Az Ár napi ár minimum 2 nap

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146250581

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn