Piko 52490 H0 nyomtávú Strabag V sorozatú Nohab dízelmozdony, V. kor

85 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Vasútmodell

Leírás

Leírás és specifikációk

Újdonság 2023:

A NoHAB dízelmozdony My 1125-ös változata a Strabag Santa Fe dizájnjában az V. korszakban. A NoHAB kétségtelenül az egyik legszembetűnőbb dízelmozdony az európai pályákon. Ez az amerikai EMD gyártó legendás F-sorozatának leszármazottja, amelyet a svéd licenctulajdonos, a Nydqvist och Holm AB, vagy röviden NoHAB épített 1954-től. Az európai vasúti szállítási piac liberalizációja miatt számos mozdony új munkaterületeket talált németországi magáncégeknél, és néhányat még ma is kereskedelmi használatra használnak. Az ízlésről lehet vitatkozni, de vannak dolgok, amelyek eleganciájához minden kétség nem fér. A NoHAB Piko modelljei is profitálhatnak a modell vitathatatlan eleganciájából. Ennek az összbenyomásnak az elérése érdekében nagy jelentőséget tulajdonítottak a részleteknek. Az oldalsó szellőzőrácsok a mozdonytest erősen strukturáló elemeiként vannak kialakítva finom maratott részekkel, és abszolút figyelemfelkeltőek. De a feltűnő első ablakok és az oldalsó "lőrések" is hozzájárulnak a kiváló képhez a tökéletesen süllyesztett illeszkedésnek köszönhetően. A benyomást a forgóvázak precíz és rendkívül részletgazdag kialakítása teszi teljessé. Erőteljes és egyenletesen járó motor két lendkerék tömeggel szolgálja a hajtást. A modell Plux22 interfésszel rendelkezik, és fel van készítve a lehető legnagyobb hangszóróval történő egyszerű hang-utólagos felszerelésre. A benyomást a forgóvázak precíz és rendkívül részletgazdag kialakítása teszi teljessé. Erőteljes és egyenletesen járó motor két lendkerék tömeggel szolgálja a hajtást. A modell Plux22 interfésszel rendelkezik, és fel van készítve a lehető legnagyobb hangszóróval történő egyszerű hang-utólagos felszerelésre. A benyomást a forgóvázak precíz és rendkívül részletgazdag kialakítása teszi teljessé. Erőteljes és egyenletesen járó motor két lendkerék tömeggel szolgálja a hajtást. A modell Plux22 interfésszel rendelkezik, és fel van készítve a lehető legnagyobb hangszóróval történő egyszerű hang-utólagos felszerelésre.
Gyártó: Piko
Cikkszám.: 52490
EAN: 4015615524908
Nyomtáv: H0
Vasúttársaság: Magán
Korszak: V
Energiaellátó rendszer: DC
Digitális dekóder: Nem
Digitális interfész: Plux22 digitális dekóder aljzat
Kapcsolókészülék: Nem 362 tengely KK kinematikával
Tapadó gumik: 2
Navigálható minimális sugár: 358 mm
Ütközők közötti hossza: 218 mm
Fényváltó világítás Fehér piros
Eredeti (ország) Németország

Gyártói ár: 229,00
Gyártói WEB oldal:

A termék vadonatúj, gyári, bontatlan csomagolású.

Magán értékesítés, számlaadás, termék visszavásárlás nincs. Garancia 1 év gyári garancia, az ehhez, illetve a megvásárláskor a termék átvételéhez kapcsolódó szállítási költségek a vevőt terhelik. A szállításból eredő károkért nem vállalok felelősséget. A Vevő kérésére a szállítási költségen felül - amennyiben azt a Szállító szolgáltató lehetővé teszi - külön díj megfizetése ellenében, biztosítási (törékeny csomag, értékbiztosítás) szolgáltatás vehető igénybe.

Utánvétes szállítás csak minimum a postaköltség + visszakézbesítési díj előre utalása után lehetséges (a postaköltségen felüli díj a termék beszedendő árából levonásra kerül)! A szállítás Vevői igénylés esetén, a Szállítással kérem gombra kattintással csak abban az esetben kerül elfogadásra, ha előtte a Jófogás felületén, és/vagy egyéb elérhetőségen ez ügyben egyeztettünk.

Több termék együttes vásárlása esetén csak egy postaköltség kerül felszámításra az összsúly és a csomagméret alapján. Amennyiben az első termék megrendelése előtt a Vevő jelzi a további vásárlási szándékát, igény esetén, az összállított csomagot a Vevő számára külön meghírdetem.

Euróban történő vásárlás is lehetséges Paypal illetve Wise számlára utalással. Ebben az esetben a gyártói eurós áron tudom a terméket adni és a postaköltséget átvállalom.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146425198

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn