Notino parfüm box

8 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 27., 15:00
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Kiszerelés:
egyéb

Nem:
Női

Állapot:
új, bontatlan
Márka:
Egyéb

Leírás

Armani My Way Eau de Parfum 7 ml
A végtelenbe és tovább! Mindenütt különleges találkozások várnak Önre, az Armani My Way Eau de Parfum nőknek pedig éppen a nagyvilág felfedezésére szólítja Önt. Ha Ön sem képes ellenállni, ha lehetőség kínálkozik látótere szélesítésére, ezzel a parfümmel olyan társat kap, amelynek elegáns, kifinomult illata mindig elkíséri, bármerre induljon is.
Az illatban a világ minden tájáról származó összetevők fonódnak össze. Elsőként kalábriai, édeskésen citrusos bergamottot érezhet, amely egyiptomi narancsvirággal elegyedik, majd mély, bódító jázmint és Indiában gyűjtött tubarózsát is felismerhet. Végül az érzéki alapillat a melengető cédrusfa, a fehér pézsma és a madagaszkári vanília hullámain lebeg.

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum 6 ml
Amint kigyúlnak az első lámpák, eljön az ideje, hogy letegye a komoly hölgy szerepét, szórakozni induljon, és nagy botrányt csináljon! A Jean Paul Gaultier Scandal eau de parfum nemcsak feljogosítja, de a parfümök nyelvén bátorítja erre.
édes, virágos színezetű illat merész nőknek
elsősorban estére és különleges alkalmakhoz illik
feltűnő üvegcse, kupakján női lábakkal
A fejillatban azonnal lenyűgözi önt a gardénia, amely bódító illatával hangsúlyos érzéki dimenziót visz a kompozícióba. A lenyűgöző parfümben ezt követően jelenik meg a kulcsösszetevő, a méz édessége. Az ízletes szívillat később átadja helyét az alapillatnak, amelyben a merész pacsuli biztosít mélységet és még fokozottabb érzékiséget.

Prada Les Infusions: Infusion Iris Eau de Parfum 7,5 ml
Képzeljen el egy virágokkal teli rétet, ahol csodás virágokban gyönyörködhet, és élvezheti a nap sugarait. Ezt az érzést zárta flakonjába a Prada Infusion Iris eau de parfum hölgyeknek. Az Infusion kollekciót a természet és a különleges virágok tónusai inspirálták.
magabiztos nőknek
nappali viseletre
virágos illat
Az illat fő alkotóeleme a szelíd írisz virág, mely áthatol az egész kompozíción. Tökéletesen egészíti ki a virágcsokrot a tunéziai narancsvirág, olasz mandarin és a magával ragadó cédrus. Az illat intenzitását pedig a benzoin fokozza. Magával ragadó illat, melyet hosszan élvezhet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148047156

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn