Minn Kota Endura C2 45lbs csónakmotor

141 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 11:13
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Kajak-kenu

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Kiegészítők

Nem:
Egyéb

Leírás

Endura sorozat új generációja, a C2, 2012-től akkumulátor töltésvisszajelző funkcióval. Az "Endura" névvel illetett modellek a kitartás és a teljesítőképesség szimbólumai.

Ezen motorok rendkívüli megbízhatóságukról és valamennyi csónaktulajdonos számára elérhető árukról tettek tanúbizonyságot. A horgászok számára ideális motor, mely szélcsend esetén illetve a különböző szabadidős tevékenységek során segíti a vitorlás hajókat is.

A "Cool Power" technika - csak úgy mint a többi MINN Kota motorok esetében - alaptartozék. Valamennyi Endura modell 5 előre- és 3 hátramenet-fokozattal rendelkezik. Ezen motorok újfajta billentő mechanikájú motorrögzítő szerkezete az eddigi modellekénél szélesebb és mélyebb, melynek köszönhetően a különösen erős fartükörrel rendelkező csónakok esetében is kiválóan alkalmazható.

A motorrögzítő szerkezet törésálló poliamid-composit anyagból, UV-álló kivitelben készül. A motorrögzítő szerkezeten található újfajta biztosításoldó emelőkar segítségével a motor egyetlen kézmozdulattal megemelhető. A MINN Kota külső elektromotorok törhetetlen composite-törzzsel készültek, amelyek a fémekkel ellentétben nem rozsdásodnak és a meder-fenék érintésekor nem törnek ill. deformálódnak, csupán hajlanak. Ennek ellenére olyannyira merevek, hogy az üzemelés során egyáltalán nem vibrál. Valamennyi Endura modell 15 cm-rel meghosszabbítható teleszkópos fogantyúval rendelkezik.

Áram max 42 A
Teljesítmény 504 W
kp 15,42
lbs 45
daN 20
Akku teszter igen
Hossz 91 cm
Súly 7,5 kg
Maximális csónak súly 1300 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147311328

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn