Memóriahabos matrac 90*200

50 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 20., 16:53

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Méret:
90x200

Márka:
Egyéb

Típus:
egyszemélyes, memóriahab matrac

Leírás

04.10-én vásárolt egyszemélyes matrac eladó. Csak kipróbálva volt. Számlával.
Részletes leírás -

90*200*18 cm
Szállításban nem tudok segíteni, a 2. emeltről kell levinni, lift nincs.

Paraméterek:

Magasság: 18 cm
Formázott memóriahab
Kétféle keménység
Antiallergén töltet
Mosható huzat
Maximum terhelhetőség: 100 kg
Vákuumcsomagolt
Garancia: 5 év
A Memory 2in1 matrac egyedülálló lehetőséget nyújt a felhasználóknak, mivel két különböző keménységi szintet kínál. Az egyik oldalán egy 7 zónás formázott memóriahab található, mely kiválóan formálódik testünkhöz, csökkentve a nyomáspontokat, míg a másik oldalon egy keményebb hideghab felület van elhelyezve, mely különösen azoknak megfelelő, akik előnyben részesítik a feszesebb alvófelületet.

Ez a matrac közepesen kemény és kemény kategóriába sorolható, lehetővé téve az egyéni preferenciákhoz való igazodást. A matrac habjának színe eltérő lehet a képen látottaktól, de minden esetben a paraméterek szerinti sűrűséggel rendelkezik.

A matrac egyik oldalán lévő 7 zónás formázott memóriahabnak köszönhetően a testünkre és gerincünkre csökkentett nyomás nehezedik. Ezen kívül a hab alkalmazása elősegíti, hogy az éjszaka folyamán több időt töltsünk mélyalvásban, így biztosítva a pihentetőbb alvást szervezetünk számára. Mindemellett hipoallergén jellemzőjének köszönhetően távol tartja a poratkákat.

Felépítés:
4 cm 7 zónás formázott memóriahab (50 kg/m sűrűség, 1,8 kPa nyomás)
12 cm ortopédiai poliuretán hab (30 kg/m sűrűség, 3.8 kPa nyomás)

Fontos, hogy a gerinc támogatása elengedhetetlen az egészséges alváshoz. A két különböző keménységi szint lehetővé teszi az alvónak, hogy kipróbálja és megtalálja azt a pozíciót, amelyben a gerince optimálisan támogatva van. Például valaki, akinek alvás közben hátproblémái vannak, jobban érezheti magát a keményebb oldalon, míg valaki, aki oldalt alvásra hajlamos, inkább a közepesen kemény oldalt választja.

A poratkák, az allergia leggyakoribb okozói és gyakran megtalálhatóak a matracainkban. Alvás közben évente kb. 0,5 kg elhalt bőrt veszítünk, ami ideális táplálékuk. A matracokban előfordulhatnak gombák és penészek is, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki. Az antibakteriális kezelést kapott matracainkban ezek az allergének közel nullára csökkennek, így biztosítva az egészséges és higiénikus pihenést. A huzat max. 60 °C -on mosható.

A matrac lélegzési képessége fontos egészségügyi és kényelmi szempontból is. Ez azt jelenti, hogy mennyire engedi áramolni a levegőt, elvezeti a nedvességet, és megtartja a szárazságot.

Alvás közben testünk lélegzik, és ezzel párás környezetet teremtünk. A matracunknak hatékonyan kell kezelnie ezt a hőt és nedvességet, hogy kényelmes és helyreállító alvást biztosítson hosszú távon.

Memory 2in1 matracunk légáteresztő réteggel rendelkezik, ami javítja a légáramlást és megakadályozza az izzadság felhalmozódását. Ezáltal a matrac szárazabb marad, és csökken az allergének jelenléte, ami pozitív hatással van az éjszakai légzésre.

Termékeink gyártása során elsődleges szempont számunkra, hogy a legmagasabb minőségi előírásoknak megfeleljenek, minimális környezeti terheléssel és teljes biztonságban. Hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság mindannyiunk érdeke, és ezt szem előtt tartva folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettségét növeljük.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147214627

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn