LEGO Bricklink 910023 Venetian Houses új, bontatlan

219 990

Ft

Feladás dátuma:

márc 28., 09:08
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Üdvözlöm! Ha gondolja nézze meg a többi eladó LEGO-mat is itt a jófogáson, akad még jó pár darab.

Írhat itt a jófogás üzenő rendszerén keresztül, (néha kétszer is el kell küldeni egy üzenetet, mert nem mindig jönnek át az üzenetek elsőre, SMS helyett kérem ezen a felületen levelezzünk), vagy hívhat, ha úgy tetszik. Telefonokat fogadni reggel 10-től este 8-ig áll módomban, hétfőtől vasárnapig, ünnepnapokon is. Minden termék eredeti LEGO és mindegyik bontatlan, új szett. Az összes hirdetésem aktuális, ha valamiből az utolsó darab is elkelt, akkor a hirdetést is egyből leveszem. A legtöbb szettből több darab is van. Fényképezésére nincs kapacitásom, ha a szett dobozának minőségével bármi probléma akad, azt a hirdetés első sorában jelzem. Mivel az ár elég korrekt, ezért nem alkuképes, köszönöm a megértést, illetve köszönöm, hogy megnézte a hirdetésem.

Átvételi és postázási lehetőségek:

-Személyes átvétel és megtekintés Ercsiben (Budapesttől 20 km-re délre), előzetes időpont egyeztetés után. Bármelyik napon jó reggel 10-től este 9-ig, valaki mindig van itthon, aki át tudja adni a LEGO-kat.

-Postázás is lehetséges. Ha ilyen formán szeretné megkapni a LEGO-kat, akkor kérem írja meg, hogy melyik szállítási módot választja.

Csomagküldés előre utalás részletek:

-MPL postapont (postán maradó csomag) 2210 forint. Név, telefonszám, email cím, saját cím és a posta címe kell hozzá, email és SMS értesítéssel a pontos érkezésről (másnapi postázással és 1 munkanap a szállítási idő).

-MPL futár házhozszállítással 2510 forint. Név, telefonszám, email cím és az ön címe kell hozzá, email és SMS értesítéssel a pontos érkezésről (másnapi postázással és 1 munkanap a szállítási idő).

-Foxpost automata 3710 forint. Név, telefonszám, email cím, saját cím és az automata címe kell hozzá, email és SMS értesítéssel a pontos érkezésről (másnapi postázással és 2-3 munkanap a szállítási idő).

Csomagküldés utánvét részletek:

-GLS csomagpontra vagy saját címre 2990 forint. A jófogás felületén keresztül önnek kell leadni a rendelést és kitölteni az adatokat. Email és SMS értesítéssel a pontos érkezésről (a rendeléstől számítva 2-3 munkanap a szállítási idő).

-Foxpost automata 1699 forint. A jófogás felületén keresztül önnek kell leadni a rendelést és kitölteni az adatokat. Email és SMS értesítéssel a pontos érkezésről (a rendeléstől számítva 2-4 munkanap a szállítási idő).

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146673571

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn