Kormány videójátékhoz Thrustmaster TMX Force Feedback +pedál+ doboz

72 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 12., 12:02
Szállítással is kérheted

Leírás

Thrustmaster TMX Force Feedback
Újszerű állapot,eredeti dobozában,csak személyes átvétel Székesfehérvéron. Ára: 72.000ft. Külön hirdetésben állványunk is van hozzá.
(eredeti bolti ára 92000 ft)
Élvezd a valódi verseny varázsát egy megfizethető, valósághű kormánykerékkel, amelyet Windows-hoz és Xbox-hoz terveztek. Mindkét platformon hiteles tapasztalatokon alapuló, felejthetetlen élményben lesz részed. Ez a kormánykerékből és pedálokból álló szett állítható force feedback hatásrendszerével érzékelhetővé tesz minden részletet versenyzés közben, amelynek köszönhetően úgy fogod érezni a pálya burkolatának valamennyi hibáját, mintha igaziak lennének. Add hozzá az ergonomikus kialakítást, a volán gumírozott markolatát és a kormány alatti sebességváltó kart.
Fő jellemzők
A force feedback hatásrendszer valósághű vezetési élményt nyújt
A kormány alatt két 13 cm hosszú sebességváltó kart találsz
Közvetlen engedéllyel az Xbox One-hoz, támogatja az Xbox One/One S/One X/Series S/Series X-ot és a Windows-t (PC)
Akció- és hivatalos Xbox One vezérlőgombok
A csomag része egy pedál szett
Kompatibilis a T3PA és T3PA-Pro pedál szettekkel és a Thrustmaster TH8A váltókarral
Egyedülálló rugalmasság
Az erőteljes villanymotor lehetővé teszi, hogy beállítsd a visszacsatolás intenzitását, és a forgatási szöget 270 és 900 fok között. TMX Force Feedback páratlan rugalmasságot biztosít, így a verseny során szerzett élményeid valóban hitelesek lesznek. Az abszolút kezdők és a tapasztalt pilóták is hasznot húzhatnak belőle, méghozzá bármilyen versenyen az összes pálya- és járműtípuson. Mindez a minőségi, vegyes szíj-tárcsa és a finoman fogazott fogaskerekek rendszerének valamint a fém golyóscsapágyas tengelynek köszönhető.
Igazi autóhoz méltó pedálok
A pedálkészlet lehetővé teszi, hogy három különböző pozícióban beállítsd a pedálok dőlésszögét. A széles lábtámasz biztosítja a szükséges helyet a gyors reakcióhoz a döntő pillanatokban. A progresszív fékellenállás gondoskodik az olyan vezetési élményről, mint egy igazi autó.
Pontos irányítás, komfortos vezérlés
A 28 cm-es kormánykerék nagyon pontos irányítását a 12 bit felbontású optikai leolvasó hozza létre. Ez azt jelenti, hogy a kormánykerék helyzetét 4096 érték írja le, amely több mint elég a pálya éles kanyarjaihoz, és a pontos manőverezéshez a terepen. A kormány alatt két nagy, fém, szekvenciális sebességváltó kar található tartós kapcsolóval, amely több mint 500.000 aktiválásnak képes ellenállni. A beépített Xbox One gomboknak köszönhetően el sem kell engedned a volánt. Rendelkezésedre áll 12 akciógomb, Xbox Guide gomb, böngészés és menü valamint egy irányító pad.
Páratlan kompatibilitás
A Masszív, ugyanakkor rugalmas rögzítési rendszer minden felülettel megbirkózik, legyen az asztal, pult és más hasonló alap. Hasonlóképpen egyszerűen megérteti magát az Xbox One-al, amely a beépített hivatalos szoftvernek köszönhetően automatikusan felismeri. A hivatalos Xbox One licenc garantálja a kompatibilitást valamennyi volánokat támogató játékkal. A Windows kompatibilitást a Thrusmaster vezérlők biztosítják, amelyeket a gyártó honlapjáról ingyen le lehet tölteni. Velük mindig elérheted a legfrissebb firmware-t.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147708039

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn