Kolcov intelligancia aktivátor, demencia esetén is hasznos, számlával

35 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Teljesen újszerü állapotú, új ára 47e Ft volt. Célja, hogy mindenki számára segítséget nyújtson, aki bármely életkorban szellemi munkával foglalkozik pl: tanulás, fejlesztés, kutatás, vállalkozás.

Segítségünkre van az általános jó egészség megteremtésében,a mentális képességek fejlesztésében, a memória fejlesztésében, a demencia elkerülésében. Segít, hogy minden életkorban élvezhessük barátaink rokonaink embertársaink társaságát kiváló szellemi képességeink birtokában. Az Intelligencia aktivátor támogat bennünket a szellemi fejlődésben, a felnőttkori tanulásban, hogy folyamatosan képezhessük magunkat és képesek legyünk céljaink elérésére. Az üzleti életben résztevőknek is biztos támogatást nyújt a tiszta elme működéséhez és világos gondolkodáshoz. Segíti a kreativ ötletek megszületését és megvalósulását. Használata elvezet az anyagi haszon az érzelmi örömök és a szellemi elégedettség megéléséhez-

Az Intelligencia aktivátoron a következő Kfsz ek témái vannak felírva: Kfsz13,Indi, Neurovita, Szeretet. Ezek karkötőn található kombinációja egyedi hatékonyságot produkál.

Hatása: Hozzájárul a különböző neuorológiai betegségek megelőzéséhez és korrekciójához, segíti a neurozis, a szorongás a depreszio, és a pszicho-érzelmi egyensúlytalanság egyéb megnyilvánulásának kiküszöbölését.

Fokozza a koncentrációt, a fizikai kitartást, és elősegíti a tanulási folyamatokat. Fokozza a tanulás iránti vágyat és érdeklődést a nagy mennyiségű információ befogadását. Többek között célja a két agyfélteke működésének harmonikus egyensúlya. Segíti a tehetség fejlesztését, a kreatív képességek felismerését és megnyilvánulását.

Aktiválja a spirituális életszemléletet, elősegíti az intuíció fejlődését, a tudat kibővítését az elfogadást, a szeretet és a tudatosság megnyilvánulásain keresztül.

Segít harmonizálni a társadalmi kapcsolatokat a különféle generációk - a szülők és a gyermekek - között

Elősegíti a gyermek születésekor meghatározott programok megszüntetését

Segít megérteni a dolgok, jelenségek, az élet törvényeinek mély lényegét

Elősegíti az összes energiaközpont működésének aktiválását és harmonizációját

Az intelligencia aktivátor karkötő hatékony segítség minden korosztály értelmiségének! Minden új dolgok tanulására tett erőfeszítés meghozza gyümölcsét, az ötletek valóra válnak, az álmok közelebb kerülnek!

Olvass tovább:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146321078

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn