Gregg Braden - Tudatos teremtés

6 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Ezotéria

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A kvantumtudomány számos lehetséges jövő létét feltételezi életünk minden egyes pillanatában. Ezek a lehetséges jövők készenlétben várakoznak mindaddig, amíg a jelenben hozott döntéseink életre nem keltik őket. Egy kétezer éves tekercs, amelynek szerzője Ézsaiás próféta, ezeket a lehetőségeket írja le egy titkos nyelven. Az Ószövetség első prófétája pontos utasításokat hagyott hátra számunkra, amelyekben az imádság egy a megszokottól jóval eltérő formáját rögzítette. Megosztja velünk korunkról szóló látomásait, és annak tudományát, hogyan választhatjuk meg mi magunk, melyik jövőben akarunk élni. Minden alkalommal, amikor ilyen döntést hozunk, az Ézsaiás-effektust, a tudatos teremtést éljük át.

A Holt-tengeri tekercsek közül mindössze egyetlenegyre bukkantak rá tökéletesen sértetlen állapotban: a nagy Ézsaiás-tekercsre. Amikor 1946-ban felfedezték a hét méter hosszú pergament, még eredeti állapotában, összetekerve és lepecsételve hevert agyagkorsójában. Teljessége révén mindeddig példa nélkül álló betekintést nyerhetünk az imádság ősi, misztikus módjának hatalmába. E káprázatos mű az Ézsaiás-szöveg gyökeresen új értelmezését kínálja. Bemutatja, hogy a tekercsen található ősi imaforma miként lépi át a tér és idő határait, gyógyulást hozva testnek és léleknek, s békét modern világunk nemzeteinek.

A nagy Ézsaiás-tekercs ma a jeruzsálemi Könyv Szentélye Múzeumban található. Napjaink tudósai oly értékesnek tekintik, hogy egy esetleges természeti vagy ember okozta katasztrófától tartva az épület padlója alatti páncélteremben helyezték biztonságba.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146636790

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn