Eladó bontatlan LEGO Technic - Ferrari 488 GTE AF Corse #51 (42125)

52 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Technic

Leírás

Eladó a képeken látható bontatlan LEGO Technic - Ferrari 488 GTE AF Corse #51 (42125).

Az ágaskodó lovával a világ legnehezebb hosszútávú versenyén tekintélyes győzelmeket arató Ferrari 488 GTE nem egy átlagos autó. Most pedig te is megalkothatod saját LEGO Technic modellváltozatodat, amit a hiteles részletek tesznek teljessé akárcsak az ikonikus, eredeti autó esetében.
A részletekre való odafigyelésnek köszönhetően ez a versenyautó-modell hűen ábrázolja a Ferrari hosszútávú versenyautóját. Első és hátsó felfüggesztéssel, nyitható ajtókkal, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motorral és kormánykerékkel van felszerelve, amellyel irányíthatod az autót. A fantasztikus modellt eredeti matricák és jellegzetes színek tökéletesítik.
Ez a készlet a LEGO építőkészletek gyűjteményének része, amelynek kiváló kialakítását a felnőttek imádni fogják. Egy új, kézzelfogható projektként magadnak, vagy egy motorsportrajongónak is ideális ajándékként szolgáló LEGO Technic építőkészlet magával ragadó építést nyújt, amiből egy gyönyörű dísztárgyat alkothatsz.
* Merülj el a hosszútávú versenyzés izgalmas világában, és alkosd meg az ikonikus Ferrari 488 GTE versenyautó kiállítható LEGO Technic modellváltozatát!
* Eredeti első és hátsó felfüggesztéssel, nyitható ajtókkal, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motorral és működő kormánykerékkel van felszerelve.
* Az eredeti versenymatricákkal és a jellegzetes színösszeállítással ellátott LEGO Technic Ferrari 488 GTE AF Corse #51 (42125) készletet minden motorsportrajongó büszkén kiállíthatja otthon vagy az irodában.
* Felnőtteknek szánt, izgalmas építési projekt, és remek születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék bárkinek, aki imádja a hosszútávú versenyzést, a Ferrari versenyautókat és a motorsportot.
* A modell több mint 13 cm magas, 48 cm hosszú és 21 cm széles.
* A nyitható ajtóknak és motorháztetőnek köszönhetően könnyedén felfedezheted a belsejében rejlő részleteket.
* A készlethez egy különleges építési útmutató is tartozik, amiben exkluzív tartalmakat találsz, többek között az autó részleteiről és az AF Corse 51 csapatáról is.

Ccsere nem érdekel, csomagküldés a vevő felelősségére megbeszélés szerint lehetséges.
Személyes átvétel egyeztetés után Dunaújvárosban vagy Sárbogárdon lehetséges. A személyes átvételt előnyben részesítem.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144995416

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn