ECO Kayak Ranger kormánnyal kajak

399 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 15:20
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Kajak-kenu

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Merevfalú hajó

Nem:
Egyéb

Leírás

A Ranger egy praktikus, expedíciós használatra alkalmas páros tengeri kajak, amely nagyszerűen használható belvizeken is. Kemény polietilénből (HDPE), forgóformázással állítják elő. Anyaga évekig ellenáll az ultraibolya sugárzásnak és ütésszerű igénybevételnek, felülete tükörfényes. Nagyon masszív, strapabíró hajó. Hosszúsága csupán 518 centiméter, ami megkönnyíti tárolását, autó tetején szállítását és vízparti mozgatását, amelyet elöl-hátul kézre eső fogantyú segít. Teherbírása 250 kilogramm.

Az áramvonalas hajótestet hatékony evezésre és nagyfokú stabilitásra, biztonságra optimalizálták. Bármilyen körülmények között precízen irányítható kormányával, melyet sziklák, víz alatti akadályok elleni védelemül fel lehet hajtani a fedélzetre. A kormánylapátot két állítható pedál mozgatja a hátsó üléstől, az első ülést szintén könnyen állítható lábtámasszal szerelik fel. A tágas (87 x 45 cm) beülőnyílás mindenféle testalkatú embernek kényelmes be- és kiszállást tesz lehetővé.

A szuperkényelmes üléseket háttámla egészíti ki. A felszerelést két nagy és két kisebb fedeles tároló fogadja; az utóbbiak a beülőnyílások előtt várják az apróbb, gyakran szükséges tárgyakat, például napszemüveget, fényképezőgépet, telefont. Az előfedélzet gumizsinórja poggyászrögzítőként és evezőtartóként is beválik. A Ranger remekül megfelel egynapos kirándulásokra, horgászáshoz, fotótúrára, vagy egyszerűen csak örömevezésre, de hosszabb vízi utazáshoz is. Mivel stabil és jóindulatú, könnyen manőverezhető, kezdők is biztonságban érzik magukat, gyorsasága ugyanakkor kielégíti a tapasztalt kajakosok igényeit. Ráadásul nagyon jól néz ki, és komfortos. Kedvező ár/érték-arányával kitűnő választás lehet fiatal párnak, családba, kölcsönzőbe, vezetett túrákhoz egyaránt.

Felszereltség Kormánnyal
Hossz 518 cm
Szélesség 67 cm
Magasság 36 cm
Beülő méretei 86x45 cm
Súly 37 kg
Terhelhetőség 250 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147290097

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn