Canon Pixma MX475

15 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Egyéb

Leírás

Canon Pixma MX475 multifunkciós nyomtató
Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és faxoljon könnyedén a kedvező árú, wifis multifunkciós készülékkel. Osszon meg funkciókat több számítógép, valamint mobilkészülék között, és élvezze a választható, költséghatékony XL méretű festékkazettákat.

Multifunkciós készülék kedvező áron, nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkcióval
Vezeték nélküli csatlakozás a könnyebb megosztáshoz otthonában vagy az irodában
Több dokumentum gyors feldolgozása a 30 lapos automatikus dokumentumadagoló segítségével
Canon Print alkalmazás, Google Cloud Print és Apple Airprint támogatás
Használja ki az A4 nyomtatási sebesség előnyeit: nyomtasson fekete-fehérben 9,7, színesben pedig 5,5 kép/perc sebességgel

Kedvező árú multifunkciós készülék Wi-Fi-vel
Ideális azok számára, akiknek otthoni vagy irodai munkája során fontos a praktikum: ez a vezeték nélküli multifunkciós készülék nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkcióval lehetővé teszi funkcióinak megosztását több számítógép, valamint mobilkészülék között. Ezenkívül a Fastfront kialakításnak köszönhetően egyszerű a papírbetöltés és a tintacsere is.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész
Töltse le a Canon Print alkalmazást, és élvezze a rugalmas nyomtatást és a kényelmes szkennelést okostelefonján vagy táblagépén a Wi-Fi hálózaton keresztül. Az Apple Airprint szolgáltatás segítségével közvetlenül nyomtathat Apple iphone, ipad és ipod touch készülékéről. A Google Cloud Print szolgáltatás szintén támogatott.

Kiváló minőség gyorsan
A Canon Fine tintakezelési technológiája bármikor gyors és kiemelkedő nyomtatást biztosít az élénk és fényes ábráktól a jól olvasható üzleti dokumentumokig. Használja ki az A4 nyomtatási sebesség előnyeit: nyomtasson fekete-fehérben 9,7, színesben pedig 5,5 kép/perc sebességgel, és készítsen el egy A4-es színes másolatot kb. 24 másodperc alatt.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!
Többet nyomtathat kevesebbért. Az XL méretű festékkazettákkal számottevően több nyomat készíthető, és használatuk esetén ritkábban kell tintakazettát cserélni, így ideális azok számára, akik gyakran nyomtatnak ráadásul oldalanként akár 50% megtakarítást is jelentenek a szabványos kazettákhoz képest.

Automatikus dokumentumadagoló
A maximális hatékonyság érdekében egy beépített, 30 lapos automatikus dokumentumadagoló gondoskodik a nagyméretű dokumentumok gyors és egyszerű beolvasásáról, másolásáról, illetve a faxolásáról.

Hozzáférési pont mód
A Hozzáférési pont módban igény szerint nyomtathat vezeték nélküli hordozható készülékeiről közvetlenül a nyomtatóval, biztonságos Wi-Fi hálózat nélkül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146251827

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn