XP ORX Lite fémdetektor fémkereső (X35 28 cm-es tekercs, távirányító)

company_logo

299 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 5., 15:54
Üzleti
Bolt

Leírás

Megjelent az XP ÚJ felsőkategóriás gépe, az ORX. Sok hasonlóságot találunk a másik sikermodell, a Deus és az ORX között, de a fő eltérés a távirányítóban található. Az ORX egy könnyebben kezelhető és leegyszerűsített irányítási felületet kapott, igaz kevesebb beállítási lehetőséggel.
Kimagasló tudás egy közép kategóriás gép áráért az XP-től megszokott, kiváló minőségben!
Az XP ORX fémkereső jellemzői:
X35 28cm-es és 22,5cm-es magas frekvenciás tekerccsel kapható ÚJ típusú XP fémkereső modellek (21 működési frekvencia 13 és 81 kHz között)Rendkívüli érzékenység a kisméretű tárgyakra a magas frekvenciának köszönhetően (50kHz és 81 kHz között).4 gyári program: Arany keresésre (x2)  Érmek és egyéb tárgyakra (x2), + 2 a felhasználó által készített programAz eddig bevált és megbízható vezeték nélküli technológia: Tekercs  Távirányító  Fejhallgató  MI-6 pinpointer között.Új WS Audio kompakt vezeték nélküli fejhallgató.Újratervezett és rendkívül könnyű S-teleszkópos detektor nyél.A legkönnyebb felső kategóriás detektor a piacon (770 g).Könnyen kezelhető beállítási lehetőségek és menürendszer. Teljesen felhasználóbarát felület!Vezeték nélküli kapcsolat az MI-6 pinpointerrel + teljes beállítási lehetőség a pointeren a távirányítón keresztül.Lítium akkumulátorok, melyek akár 20 óra működési időt biztosítanak.Könnyen tölthető bármely hitelesített USB töltővel vagy akár számítógépen keresztül (kizárólag XP USB töltővel használja).Elérhető több típusú HF tekerccsel - 22cm (9) vagy 24/13cm (9.5/5) elliptikus tekerccsel.Kompatibilis a többi Deus fémkereső tekerccsel is (X35 - 22, 28, 34/28cm).Szoftverfrissítés lehetséges (távirányítón keresztül USB kábellel).Go terrain mobiltelefon applikáció hamarosan elérhető hozzá (2019).5 év garancia - Made in France.XP ORX beállítási lehetőségek a távirányítón:
99 érzékenységi szint21 működési frekvencia (13 kHz - 81 kHz).99 diszkriminációs szint + 5 szint IAR Diszkrimináció az arany programokban.20 szintű Treshold beállítás4 szintű Reaktivitás állítási lehetőség.Vashang állítása (BE / KI)Föld egyensúly (GB): manuális beállítás 60-tól 90-ig vagy automata.Sós területek elutasítás: 00-254 gyári + 2, felhasználó által írt program.Céltárgy ID szám kijelzése/ Vas anyagú tárgy valószínűségének kimutatása.Pinpointer funkció.Go-Terrain kompatibilis (okostelefon applikáció hamarosan).Haladó beállítások, ha az ORX-et párosítjuk az MI-6 pinpointerrel.
50 érzékenységi szintHangmagaság állítás 120hz-től 1582Hz-ig2 hangmód: PITCH vagy PULSE3 gyári + 1 felhasználói programAz elveszett MI-6 visszakeresése (Még kikapcsolt állapotban is!)A céltárgy pontosítása az ORX távirányító kijelzőjén.Az akkumulátor élettartamának jelzőjeFigyelem! A WS4 és a WS5 fejhallgató NEM kompatibilis az ORX-szel. A WS Audio fejhallgató NEM kompatibilis a Deus készülékkel.
A csomag tartalma:
ORX távirányítóX35 28 cm DD tekercs, tekercsvédőS teleszkópos LITE nyélRögzítő csavarTöltő clip a tekercshezUSB update kábel szoftverfrissítéshez3 ágú USB töltő kábel (az adapter nem tartozék, bármilyen 220V-os, USB csatlakozós telefontöltő adapterrel használható)Használati utasítás (angol és magyar)
5 év garancia (Akkumulátorokra 2 év)
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137487815

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Meleg Zita e.v.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn