XP 280 detektor hátizsák

company_logo

63 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 5., 16:10
Üzleti
Bolt

Leírás

XP 280 hátizsák

Az első kifejezetten fémdetektorokhoz tervezett hátizsák.
A több zsebbel és az XP-termékek számára külön rekeszekkel a robusztus, prémium hátizsák tökéletes kiegészítő.
A rendkívül ellenálló anyagokból (600D és 1000D poliészter) készült, amelyeket általában csúcskategóriás trekking hátizsákok készítéséhez használnak, az XP BACKPACK 280 hátizsák robusztus, és bármilyen körülmények között is alkalmas szabadtéri használatra, különösen esővédőjének köszönhetően .

Kényelem és robusztusság
Az XP tervezői viszont olyan táskát szerettek volna, ami kényelmes és kellemes viselet. Hátsó megerősítésein és széles, párnázott pántjain kívül 9 állítható pánttal is rendelkezik , amelyek 5 különböző területen vannak elosztva, lehetővé téve az egyszerű és személyre szabott beállítást. Párnázott öve eközben biztosítja a stabilitást és a teher csípőre való átvitelét.
Mindez a hátsó szellőztetést elősegítő szellőzőrendszerrel kombinálva maximalizálja a komfortérzetet, valamint csökkenti a fáradtságot és a viselési erőfeszítést a hosszú használat során.

Funkcionalitás és sokoldalúság
A hátizsák megtervezésével az XP Metal Detectors azt akarta, hogy közössége biztonságosan szállíthassa az összes szükséges felszerelést és még sok minden mást egyetlen táskában. Több zsebe és külön rekeszei lehetővé teszik a felszerelés optimális elrendezését. Két nagy rekesz teszi lehetővé az érzékelők fő elemeinek tárolását.
Ezekben a rekeszekben nem kevesebb, mint tíz zseb található, hogy minden szállított tárgy számára helyet biztosítsanak. Találhat egy zsebet a Pinpointer tárolására, egy zsebet a tartozékok, személyes tárgyak és egyebek tárolására.
Egy biztos: az XP BACKPACK 280 hátizsák használatakor nincs helyhiány.

Technikai tulajdonságok
Vízálló kapucni, amely megvédi a táskát a heves esőtőlBiztonsági sípOkostelefon zseb Vízálló zseb iratoknakHátmagasság: 66 cmSúly: 1850gŰrtartalom: 32LAnyaga: 100% megerősített poliészter (600D  1000D)Hab: 100% poliuretán További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137487766

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Meleg Zita e.v.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn