Bomba ajánlat!

Vattacukor gép vattacukorgép 220V/1200W Adagoló Kanál+Fiók

139 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 20:20
Üzleti

Leírás

Golden Way Gastro - Asztali Vattacukor készítő gép 220V - 52 cm tálca - 1.200 Watt + Tanúsítvány, és Magyar gépkönyv - Matricázva. (Igény szerint plusz Szélfogóval 20eFt + kocsiban is!)

A fej alatt, 2 darab hőfokszabályzó termosztát van, így automatikusan fűt a gép, nem kell a potméterrel szabályozni!

Bruttó Ára: 139.000.-Ft + Szélfogó 20eFt

Webáruház:


A gép automata hőfokszabályzós, és az állandó hőmérsékletet, a fejbe beszerelt 2db hőfokszabályzó biztosítja, így nem ég bele a fejbe a cukor, mert a fej nem melegszik túl! (Nem fűt alul - Nem fűt túl!)

Figyelem! A hasonló tipusú, és árban lévő gépek, más értékesítőknél, csak 950W-ak, és nem 1200W-ak, mely fűtő teljesítmény, nagyon gyenge felfűtést ad!

A gépek raktáron vannak, vásárlás esetén 24-48órán belül kiszállítjuk, vagy készpénzes vásárlás esetén (Szeged) átvehetők.

A gép személyes megjelenéssel történő vásárlása esetén, a gépet működés közben bemutatjuk, és rövid tanácsadást is adunk a vattacukor gyártáshoz.

Termék különlegességei:

- 1 adag: 30 - 60 mp (12-18 g cukor)
- Teljesítmény: 1200 Watt felfűtés
- Automata Hőfokszabályozás
- Edény átmérője: 52 cm
- külön kapcsolóval: termosztát (fűtés) és forgatás
- + Szélfogóval.

A vattacukor készítő gép rendkívül hatékony és nagy teljesítményű, 1200 Wattos fűtőelemmel rendelkezik. A két kapcsoló segítségével egyaránt szabályozható a gép hőmérséklete és a forgófej is. A kijelzőn az éppen aktuális áramerősség jelenik meg. A beépített biztosíték technikai problémák esetén automatikusan kikapcsolja a gépet és garantálja az optimális biztonságot.

A termék előnyeit tovább fokozza, hogy a motor - ellentétben számos hasonló termékkel a piacon - nem rendelkezik műanyag részekkel, hanem teljes egészében fémből készült. Ez nem csak a hosszú élettartamot segíti elő, hanem az idő - és költségtakarékos működést is.

Az XL szélfogó bura akrilüvegből készült, ennek köszönhetően rendkívül ellenálló az ütődéseknek és a törésnek egyaránt. Továbbá az anyag rendkívül lángálló, illetve megfelel az élelmiszerekre vonatkozó előírásoknak. A kiváló minőségű, átlátszó akrilüveg könnyen tisztítható mosogatószerrel, illetve vízzel. A bura nagy nyílásának köszönhetően könnyen készítheti el az édességeket. A bura továbbá egyszerűen le is vehető, így minden olyan további eszközzel használható, amelyek átmérője 52 cm.

A rozsdamentes acélból készült edény átmérője 52 cm, amely nagyságnak köszönhetően gyorsan és könnyen előállítható nagy mennyiségű vattacukor. A gép a vattacukor méretétől függően mindössze 30 másodperc alatt készít el egy adag édességet (kb. 2dkg cukorból).

Műszaki adatok
Modell: Golden Way Gastro
Termék állapota
Új
Feszültség
230 V
Teljesítmény
1, 200 W
Ház anyaga
Porbevont acél
Edény és kanál anyaga
Nemesacél
Forgófej anyaga
Alumínium
Gyártási teljesítmény
1 egység* / 30-60 mp (*12-18 g cukor)
Átmérő
kb. 52 cm
Mérőkanál
Igen
Tápkábel hossza
1, 8 m

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142412604

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn