Vattacukor gép Feszültség-fordulatszám-szabályozó termosztát 220V

9 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Leírás

Vattacukor gép AC 220V 2000W Elektronikus feszültségszabályozó SCR Dimming Dimmers motor fordulatszám-szabályozó termosztát.

Bttó ára: 9.500.-Ft

Csak gyári szabatos feszültségszabályzóval cserélje a hibás feszültségszabályzót a megfelelő működés érdekében!

Leírás paraméter:
Feszültség használata: Feszültségszabályozás: AC 220V Maximális teljesítmény: 2000W: AC 50-220V Méret: magas hőmérsékletű FR-4 áramköri kártya 36MM * 48MM vagy ígykülső méretek: AC 50-220V, FR-4 áramköri kártya 36MM * 48MM vagy így: A feszültségszabályozó a csúcsfeszültség-elnyelő áramkörrel hatékonyan védi a nagy teljesítményű SCR-t, hosszabb élettartamot és tartósabbat.

Utasítások: Csatlakoztassa ezt a terméket az asztali lámpához vagy az elektromos áramkörhöz, (azaz a lámpa, az elektromos készülékek stb.) Csatlakoztassa ezt a terméket az asztali lámpához vagy az elektromos áramkörhöz. kapcsolja le a forró vagy a nulla vonal bármelyikét, a két vezeték "termékét" lehet csatlakoztatni) Forgó potenciométer Forgó rúd, játszhat a világos és sötét szabályozás, sebességszabályozás, nyomásszabályozás, hőmérséklet-szabályozási hatás; használata nagyon kényelmes. Ez a termék alkalmas: az új kétirányú nagy teljesítményű tirisztorok használatára, mivel az áram akár 25 amper, jó megoldás az elektromos vezeték esetében a hűtési ellenállás túl kicsi, túláramú problémákat okoz; könnyen beállíthatja a hálózatot A kimeneti feszültség, 90 ---- 220 volt között tetszőlegesen beállítható az elektromos készülékek használatához. Mint például: elektromos kemence, vízmelegítők, fűtés, világítás dimmelése, kis motorsebesség, elektromos vasaló termosztát. A dimmelés, temperálás, a hatás szabályozása érdekében. Nagy elektromos készülékek, amelyek 2000 wattnál kisebb elektromos teljesítményre használhatók A nagy teljesítmény miatt az átlagos otthoni elektromos készülékek vagy kis gyárak elegendőek. (Induktív vagy kapacitív terhelési teljesítményt kell csökkenteni, a szabályozó kétirányú nagy teljesítményű SCR-rel van felszerelve, a potenciométerek anyákkal vannak felszerelve, minden elem nélkül használható, nagyon kényelmes és
paraméter:
Használja a feszültséget: AC 220V
Maximális teljesítmény: 2000W
Feszültségszabályozás: AC 50-220V
Méret: magas hőmérsékletű FR-4 áramköri lap 36MM * 48MM vagy így

Külső méretek: 48MM * 60MM (gomb iránya) * 28MM (magas)

Szilícium ellenáll a feszültségnek 1200 V-ig / 25A áram

1,6 mm vastag epoxi rézzel burkolt laminátum

A feszültségszabályozó csúcsfeszültség-elnyelő áramkörrel hatékonyan védi a nagy teljesítményű SCR-t, hosszabb élettartamú és tartósabb.

Utasítások:

Csatlakoztassa ezt a terméket az asztali lámpában vagy az elektromos áramkörben (azaz a lámpa, az elektromos készülékek stb. leválasztja a forró vagy nulla vonal bármelyikét, a két vezeték "termékét" lehet csatlakoztatni) Rotary potméter Rotary rúd, játszhat a világos és sötét szabályozás, sebességszabályozás, nyomásszabályozás, hőmérsékletszabályozás hatása; használata nagyon kényelmes.

Ez a termék alkalmas: az új kétirányú nagy teljesítményű tirisztorok használatára, mert az áram akár 25 amper, jó megoldás az elektromos vezeték esetében a hűtési ellenállás túl kicsi, túláramú problémákat okoz; könnyen beállíthatja a hálózatot A kimeneti feszültség, 90 ---- 220 volt között tetszőlegesen beállítható az elektromos készülékek használatához. Mint például: elektromos kemence, vízmelegítők, fűtés, világítás dimmelés, kis motor sebesség, elektromos vasaló termosztát.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139639680

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn