ÜVEGPOLC 52x12 CM SE021941

5 970

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

Az SE021941 cikkszámú ÜVEGPOLC egy praktikus és esztétikus kiegészítő a lakásod vagy irodád számára. A 52x12 cm-es méretének köszönhetően ideális megoldás a tárolási igényeid kielégítésére, miközben stílusosan rendezheted el a különféle tárgyakat és dekorációkat.
Ez a üvegpolc kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készül, így hosszú élettartamot biztosít. Az üvegfelület könnyen tisztítható és karbantartható, ami egyszerűvé teszi a polc tisztán tartását és az esztétikus megjelenés megőrzését hosszú távon.
A modern és letisztult designnak köszönhetően ez az üvegpolc könnyedén illeszkedik bármely lakberendezési stílushoz. Akár a fürdőszobában, a nappaliban, a hálószobában vagy a konyhában használod, elegánsan kiemeli a helyiség szépségét és rendszerezett megjelenést kölcsönöz.
A polc praktikus mérete és megbízható felépítése lehetővé teszi a különféle tárgyak elhelyezését rajta, például dísztárgyak, könyvek, fotókeretek, konyhai eszközök vagy akár fürdőszobai kellékek. Használd a polcot egyedi dekorációk kiemelésére vagy a mindennapi használati tárgyak rendszerezésére a könnyű hozzáférhetőség érdekében.
Az ÜVEGPOLC 52x12 CM SE021941 egy sokoldalú és elegáns tároló, amely egyszerűséggel és stílussal növelheti otthonod vagy irodád funkcionalitását és esztétikáját. Szerezd be ezt a kiváló minőségű üvegpolcot, és hozd létre álmaid lakóterét vagy munkaterületét a praktikus tárolás és a vonzó megjelenés összhangjával!
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140612965

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn