Tuna függőleges fali fürdőszoba szekrény 35x103x30 cm

45 904

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb

Típus:
fürdőszobaszekrény

Leírás

A Tuna függőleges fali fürdőszoba szekrény 35x103x30 cm méreteivel és modern stílusával tökéletes választás a fürdőszobád berendezéséhez. A platina tölgy és sötétszürke színkombináció elegáns és letisztult atmoszférát teremt a helyiségben.
Ez a falra szerelhető fürdőszoba szekrény praktikus és helytakarékos megoldást kínál. Kompakt mérete (35 cm szélesség, 30 cm mélység) lehetővé teszi, hogy akár a kisebb fürdőszobákba is könnyedén illeszthető legyen. A 103 cm magasságával elegendő tárolókapacitást biztosít a fürdőszobai kiegészítőidnek és a mindennapi használati tárgyaidnak.
A szekrény ajtaja MDF-ből készült, ami egy strapabíró anyag, és elegáns megjelenést kölcsönöz a bútornak. Az ajtó sima felülete és letisztult formatervezése modern és esztétikus külsőt biztosít.
A Tuna függőleges fali fürdőszoba szekrény masszív MDF anyagból készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál. A termékhez 2 év garancia tartozik, amely további biztonságot nyújt a vásárlóknak.
Fedezd fel a Tuna függőleges fali fürdőszoba szekrény praktikus és stílusos megoldásait, és teremtsd meg az elegáns és rendezett fürdőszobai környezetet. A szekrény tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrökbe és a mindennapi tárolási igényeidet kielégíti.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139762151

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn