Természetes bambusz kerítés 2x5 méter

17 790

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

Az ígéretes és sokoldalú termékünk, a Természetes bambusz kerítés, tökéletes választás mind a kertek, mind az erkélyek dekorációjához és elkerítéséhez. A két méter széles és öt méter hosszú kerítésünk bambusz lapokból áll, melyeket dróttal erősítettünk össze, hogy biztos és tartós struktúrát hozzunk létre. Ezt a kiváló minőségű anyagot kültéri használatra terveztük, így akár az időjárási körülményeknek is ellenáll.
Az egyik fő előnye ennek a terméknek, hogy rendkívül könnyű felszerelni. A kerítés takarójának rögzítése nem igényel szerszámot, így könnyedén felhelyezhető akár kötöző dróttal is. Ez különösen hasznos tulajdonság, hiszen nem kell több órát töltenie a telepítéssel, és nincs szükség további eszközökre a kerítés felállításához.
A Természetes bambusz kerítés nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó. A bambusz anyaga természetes és meleg hangulatot kölcsönöz a környezetnek, emellett elegáns és időtlen stílust kölcsönöz bármelyik kertnek vagy erkélynek. Ez a kerítés tökéletes megoldás a szomszédok vagy az idegenek zavaró tekinteteinek kizárására, miközben kellemes és harmonikus légkört teremt otthonában.
A Természetes bambusz kerítés (cikkszám: BF25) a sokoldalúság és a minőség tökéletes kombinációja. Legyen szó kertekről vagy erkélyekről, ez a termék ideális választás. Fedezze fel a bambusz természetes varázsát, és tegye különlegessé otthonát ezzel a könnyen felszerelhető és esztétikus kerítéssel!
További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140539492

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn