Szintezölézer Bosch 360° kombinált készlet 1xhasznált/Számla/Garancia

54 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Márka:
Bosch
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Bosch 360° kombinált lézer Universallevel 360 készlet
1x használt / Számla 2022.09.02 / Garancia

A Bosch 360°-os kombi lézer Universallevel 360 készlet különböző tárgyak beállítására szolgál a helyiségben. A keresztvonalas lézer praktikus segítség mind a vízszintes, mind a függőleges igazításhoz, és igazi mindenes lesz a barkácsolási projektekhez.

Széleskörű felhasználási lehetőségek
A lézervonalak segítségével könnyedén jelölhet fúrási pontokat, akaszthat képkereteket, igazíthatja a polcokat, tapétázhat és szegélyezhet, csempézhet vagy mintákat jelölhet a falon. A vízmértékkel való fáradságos igazítást a pontosan igazított lézervonalak váltják fel.

Zöld lézertechnológia
A lézer nagy, 24 m átmérőjű munkasugarat ér el, és 4 mm/m pontosságot ér el. A lézer zöld lézervonalakat vetít ki, amelyek még erős fényviszonyok mellett is négyszer jobban láthatók, mint a vörös lézervonalak.

360°-os igazítás
A 360°-os igazítással egy vízszintes vonal vetül az egész helyiségre. Az üzemmód gomb segítségével adjuk hozzá a függőleges vonalat, és kapunk egy lézerkeresztet. A függőleges vonal nyitási szöge 120°, és hosszú vonalakat hoz létre még a faltól való rövid távolságban is.

Önkiegyenlítő keresztvonalas lézer
Az önkiegyenlítő lézer 4°-ig kiegyenlíti a padló vagy a fal kisebb egyenetlenségeit. Ez azt jelenti, hogy automatikusan mindig egyenes lézervonalakkal dolgozhat. Például egyenetlen falak tapétázásakor a pontos igazítás könnyedén megoldható.

Diagonális igazítás a beépített dőlés funkciónak köszönhetően
A lézer dőlés funkcióval rendelkezik a ferde vonalakon, például lépcsőkön történő igazításhoz. Egy gomb segítségével átkapcsolhat dőlési módba, és a készüléket a kívánt szögbe állíthatja. Ha a ferde beállítás során a dőlésmód nem aktiválódik, azt egy villogó vonal jelzi.

Könnyű kezelhetőség és rugalmas igazítás
A piros tolókapcsolóval azonnal működésbe hozhatja a lézerkészüléket. A készülék tetején található üzemmódgomb segítségével könnyen válthat a különböző vonalkonfigurációk között. A második gomb aktiválja a dőlésmódot, amelyet egy zöld LED jelez. A mellékelt állvány segítségével a keresztvonalas lézert rugalmasan elhelyezheti a helyiségben, és a magasságot egyedileg beállíthatja. A lézer 4 AAA elemmel működik. Az elemek lemerülését piros LED jelzi. Az állványmenettel a lézert ráadásul egy (külön kapható) teleszkópos rúdra is felszerelheti, és még rugalmasabban állíthatja fel a szobában.

A lézerkészülék mellett a csomag tartalmaz egy 1,5 m hosszú alumínium állványt, egy védőtáskát és a szükséges elemeket is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146323401

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn