Szibériai cédrusmag olaj

15 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

A Szibériai cédrusfenyő magolaj kiváló minőségű növényolaj, ó amelyet 25-30°C-on, hidegen sajtolt technológiával állítanak elő, miközben megőrzik a friss fenyőmag jótékony tulajdonságait.
Préselés után leszűrik az olajat, majd közvetlen ezután 7-10 napig hűtőszekrényben, +5°C fokos hőmérsékleten tárolják. Ez a technológia megőrzi a fenyőmagban található értékes mikroelemeket.
Hatás:
A fenyőmagolaj magas táplálkozási és egészség javító tulajdonságokkal rendelkezik, könnyen felszívódik a szervezetben, sok vitamint tartalmaz, gazdag ásványi anyagokban és esszenciális zsírsavakban. Így a B és D vitaminok segítenek normalizálni a központi idegrendszer aktivitását és javítják a vér összetételét. Az egységnyi tömegre jutó E-vitamin mennyiségét tekintve a cédrusolaj többszöröse az olíva- és kókuszolajénak. Ez a vitamin az aktív antioxidánsok csoportjába tartozik, és csökkenti a koleszterin mennyiségét a vérben. A cédrusolaj nagy mennyiségű F-vitamint tartalmaz, amely úgyszintén képes csökkenteni a koleszterinszintet és erősíti a légúti megbetegedésekkel szembeni immunitást. Ezenkívül a cédrusolaj regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, segít megbirkózni a krónikus fáradtság szindrómával, és javítja az immunitást.
Tartalom részletesebben:
A cédrusolaj gazdag A, B, B2, B5, B6, B9, PP, (B3 vagy niaciamid), E, K, D, C, vitaminokban és többszörösen telítetlen zsírsavakban: linolsav (omega-6), linolén (omega-3) és olajsav (omega-9). Makro- és mikro elemekben: Béta-karotin, kolin, nátrium, foszfor, vas, mangán, réz, szelén, cink, magnézium, kálium, kalcium. Tartalmaz e mellett 19 aminosavat is, aminek 70%-a alapvetően fontos a szervezetünk számára.
Felhasználás módja:
A cédrusolaj isteni ajándék a főzéshez, pikáns ízt és finom diós aromát kölcsönöz zöldségsalátáknak, hideg és meleg előételeknek, pékáruknak, alkalmas majonéz, pesto és szószok készítéséhez.
A legegyszerűbb de az egyik népszerűbb felhasználási lehetőség reggel és este éhgyomorra 30 perccel étkezés előtt egy teás kanállal elfogyasztani. Itt fontos megjegyezni, hogy az olaj gazdag beltartalma miatt csak műanyag vagy fa eszközzel adagoljuk az üvegből és felbontást követően mindenképp hűtőben tároljuk.
Összetevők a 100ml-es üvegben:
cédrusolaj 100%.
Energiaérték: 900 kcal | 3770 kJ
Tápérték 100 gramm termékre:
fehérjék: 0 g
zsírok: 100 g
szénhidrát: 0 g
Tárolási feltételek: fedett, sötét helyiségben, legfeljebb 75%-os relatív páratartalom mellett tárolandó. A csomagolás felbontása után lezárva hűtőszekrényben tárolandó.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146324775

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn