Syen Muse 3,5 kW os klíma tálca fűtéssel fűtésre optimalizálva

233 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Márka:
Syen

Típus:
Klíma

Leírás

F-Gáz ügyfélazonosító: 1000000049748

Számlával és hozzá kapcsolt Nemzeti Klímavédelmi Hatóság oldalon regisztrált telepítési tanúsítvánnyal!
10 év Garanciával!
Előre utalással akár ingyenes kiszállítás, utánvétes fizetés esetén 8 ezer ft. posta költség.
Akár szereléssel is 1db klíma felszerelése 3 méter csövezésig tartókonzollal anyag és munkadíj 70.000 ft.

A Syen légkondicionáló brand megalkotásánál egy több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formáltuk a modern kor elvárásait visszatükröző formába. A Syen klíma brand jól strukturált, letisztult termék kínálatával mindenki számára megkönnyíti a választást. Célunk, hazánk élvonalába pozícionált légkondicionáló márkával mindenki számára elérhető, megbízható megoldást kínálni a mindennapok kényelméhez.

Többszörös szűrőrendszer:
A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

Kellemes éjszakai mód:
Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

Wi-Fi vezérlés:
Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.

Energia megtakarítás:
Légkondicionál vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Muse készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

Intelligens leolvasztás:
Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

FAN:
Hűtés vagy párátlanítás üzemben tartsa lenyomva a FAN gombot. A beltéri egység lemezkéiről leszárítja a nedvességet, hogy elkerülje a penészedést.

8 °C-os temperálás:
Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

LED kijelző:
A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

I Feel funkció:
A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137239745

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn