Styron SLIM zuhanyfolyóka, rozsdamentes, 60 cm Line ráccsal

25 390

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A Styron SLIM zuhanyfolyóka - rozsdamentes 60 cm Line ráccsal (Cikkszám: STY-LI-60) egy modern és funkcionalitással teli választás a fürdőszobákba. Ez a termék tökéletesen ötvözi a letisztult design és a hatékonyság elvárásait, kifejezetten az egyenes beépítéshez tervezve. Az alaptest műanyagból készült, szigetelő peremmel ellátva, biztosítva ezzel a kiváló vízállóságot és hosszú élettartamot. Az alacsony beépítési magasság (6,2 cm, +2,6 cm) lehetővé teszi a könnyed és harmonikus beillesztést, ami tökéletesen illeszkedik a padlóburkolathoz.
A termék burkolási mérete 60×5,4 cm, a teljes beépítési mérete pedig 66×11,4 cm, ami elegendő helyet kínál a kényelmes zuhanyozáshoz. A rozsdamentes fedrács 1,3 cm-es rácsmagassággal és keskeny (54 mm) szélességgel rendelkezik, új és mutatós mintával ellátva. A vízszigetelő gallér biztosítja a vízállóságot, míg a rugalmas és szilárd kapcsolat garantálja a folyóka és a burkolat tökéletes illeszkedését.
A Styron SLIM zuhanyfolyóka vízszintező lábakkal van felszerelve, melyek 25-51 mm tartományban könnyen és gyorsan beállíthatók a megfelelő lefolyáshoz és vízelvezetéshez. Az ABS műanyag alapanyagból készült alaptest és a talajhoz rögzíthető lehetőség garantálja a stabilitást és a tartósságot. Az integrált kettős (száraz- és víz) bűzzár nem csak könnyen tisztítható, de a fixen beépített kialakítás miatt megelőzi a kellemetlen bűz problémát.
A Styron SLIM zuhanyfolyóka - rozsdamentes 60 cm Line ráccsal 35-45 l/perc vízátfolyással és 50 mm-es elfolyással rendelkezik, amely hatékony vízelvezetést biztosít. Ha egy olyan zuhanyfolyókát keresel, amely ötvözi a modern dizájnt és a funkcionalitást, ez a választás tökéletes lehetőség a fürdőszobád számára.

Styron zuhanyfolyóka rozsdamentes Line ráccsal, 600 mm
Könnyű tisztíthatóság, időtálló kivitelTisztítható kettős bűzzárralGolyós bűzzárralTest anyaga: PolipropilénRács anyaga: Rozsdamentes acélOldalsó kifolyású További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139762867

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szoboszlai- Szabó Ádám e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn